Dragoste si Sex Relatii

Cum sa-l atragi? Indrazneste sa fii diferita, sa fii tu!

Cum sa-l atragi? Indrazneste sa fii diferita, sa fii tu!

Basmele ne spun ca femeia trebuie salvata. Si, desi multi barbati se viseaza cavaleri pe un cal alb, avand o armura stralucitoare, realitatea este ca foarte putini sunt atrasi de femeile care vor salvate si tinute apoi in puf, intr-un castel de argint.
  Barbatul cauta acea femeie care iese in evidenta in ochii lui, care ii atrage instant atentia si ii cucereste inima.
  Iata elementele-cheie care te fac atragatoare in ochii barbatului potrivit pentru tine:
         Increderea. O femeie este mult mai atractiva atunci cand stie ce vrea, care nu se pisiceste si nici nu pierde 3 zile si 3 nopti pana sa se hotarasca ce bluza vrea sa-si cumpere. Da, vrea sa te alinti un pic, pentru ca alintul este feminin si dulce, insa intr-o cantitate mica.
         Independenta. Da, un barbat simte nevoia sa fie chemat, sa apelezi la ajutorul lui, sa se simta util pentru tine si dorit. Asta nu inseamna ca vrea o femeie lenesa, care sa depinda in totalitate de el ori care nu este in stare sa ia o hotarare.
           Partener. Pentru ca o relatie sa mearga, un barbat este constient ca trebuie sa fiti o echipa, in primul rand. Daca mergeti in directii diferite, avand interese care nu se intersecteaza, ci doar putine lucruri in comun si chiar dorinte neasemanatoare, din prima va exclude o relatie de lunga durata. Nu te va vedea drept un partener de viitor, cu care sa fie impreuna si la bine, si la greu.
            Umorul. Ce cucereste cu adevarat un partener sunt clipele de relaxare dintre voi doi, acele momente dupa care tanjeste si pentru care iti duce dorul. Ce poate fi mai frumos intr-o relatie decat clipele in care radeti impreuna si va bucurati cu adevarat de prezenta voastra?
 
            Cel mai bun sfat este sa fii tu insati, pentru ca barbatul potrivit pentru tine, sufletul tau pereche, cel cu care vei construi un viitor, se va indragosti de tine pentru simplul motiv ca esti tu. Si fie ca tipi la el, fie ca ii zambesti, fie ca il critici sau ii spui "Te ador", te va iubi, pentru ca nu se va vedea langa nimeni altcineva atat timp cat nu este persoana ta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu