Dragoste si Sex Relatii

Nu toti barbatii sunt magari


Relatii - Nu toti barbatii sunt magari

Nu totii barbatii sunt magari … asta pana la proba contrarie, care de cele mai multe ori va aparea cu siguranta. Nu ridic acum in slavi faptul ca fetele ar fi mai sfinte si nu gresesc niciodata, cu toate suntem constiente ca avem destule puncte ce ne transforma in niste mici scorpii; este ceva la ordinea zilei daca este nevoie sau situatia o cere. Cu toate cautam dragostea … dar nu stiu cum se face ca in cele mai multe cazuri ne legam la cap cu niste personalitati barbatesti care ne ofera mai mult durere decat zambete pe buze. Si, fetelor, imi pare rau sa recunosc asta, dar e numai vina noastra ca nu stim sa punem stafeta mai sus ca barbatul care ne place sa incerce sa ne faca pe plac.

1. Pornim prost … cu gandul ca lasa ca o sa ajungi sa il schimbi. Draga mea, nu vei schimba nimic, da, poate pentru o saptamana, hai doua, dar dupa, va reveni la normal … nu te mai amagi, ori il accepti asa … ori arunca-l la gunoi.

2. Ne amagim cu gandul ca daca el se comporta urat cu tine sau iti face anumite faze … sigur tu esti de vina, ori consideri ca ai facut sau zis ceva ce a determinat reactia nepotrivita de la el. Nu, nu esti tu de vina ca el este un bou, singura ta vina este ca accepti asa ceva si ar trebui sa ai mai multa atitudine si sa pui piciorul in prag in loc sa fii calcata in picioare.

3. Da, il iubesti si ai fi in stare sa ii faci toate poftele … degeaba iubesti tu … daca el nu te iubeste … asa ca, desi doare, pune-ti inima la punct si treci peste o relatie care mai mult iti provoaca suferinta. Rupe orice legatura … pentru ca timpul nu te va vindeca ci doar puterea si reactia ta pozitiva vor duce la o vindecare completa. Daca tu te respecti pe tine si cei din jur te vor respecta … daca tu arati celor din jur ca lupti pentru ce iti doresti si muncesti pentru ceea ce vrei … te vor admira, daca esti tu … si nu te ascunzi dupa o masca doar pentru a juca un anumit rol vei fi apreciata si ti se va cauta prietenia, daca vrei sa fii iubita insa de o anumita persoana … e ca un joc la loterie, poti sa castigi, poti sa si pierzi.

Insa daca tu vezi deja ca sansele tale de castig sunt foarte mici atunci nu te arunca singura intr-o situatie ce iti va provoca suferinta … pentru ca daca va fi sa te iubeasca … dragostea va veni singura fara sa incerci sa ii pui piedica si sa cada la picioarele tale.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu