Dragoste si Sex Relatii

Mic ghid in dormitor: Cum sa il atingi


Relatii - Cum sa-l atingi

Punem foarte mult accent pe vorbe si pe interpretari atunci cand vine vorba de o relatie sau de un inceput de relatie si pierdem astfel clipe care pot ramane memorabile fara sa fii ametita de o tona de cuvinte pe care peste cateva zile nici macar nu ti le vei aminti, insa imaginile te pot bantui o viata.

Cred ca gresim atunci cand tratam gesturile si atingerile cu ignoranta … ar trebui sa le acordam o mai mare importanta … chiar si simpla atingere a degetelor voastre impletindu-se, alintandu-se, privindu-va cum va jucati este o clipa de tandrete, suna ca ritmul unei melodii ce iti atinge fix acele corzi ce iti invaluie intregul corp in liniste. Atingerea lenta a buzelor tale pe ochii lui poate deveni ca un preludiu spre declaratii si cuvinte ce nu le poti rosti sau nu trebuie rostite.

Acorda mai multa importanta acestei parti … lasa cuvintele sa se piarda in spatiu si masoara cu varful degetelor tale conturul buzelor lui, deseneaza cu unghiile (usor) numele tau in dreptul inimii sale. Bucura-te mai mult de acea clipa, profita de ea, gusta fiecare secunda, timpul in orice caz va trece si prezentul va deveni intr-o secunda trecut, conteaza doar cum cantaresti si traiesti tu acel prezent.

Pierdem timp, ganduri si macinari interne fara rost … viata e doar una, este important sa putem sa gustam fiecare parte a ei, uneori ne lasam contrazise de sentimente si nevoi ce nu au nici cea mai mica valoare insa noi le oferim o atentie atat de mare de parca ar insemna totul si fara ele am deveni pustii. Pacat insa ca de obicei ne dam seama mult prea tarziu ca zbuciumul nostru a fost degeaba … invata sa te bucuri de momentele frumoase si ignora-le pe cele ce nu fac decat sa te dezguste.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu