Dragoste si Sex Relatii

Excitarea permanenta a femeii


Viata de cuplu - sanatate - sex - excitare continua femei

Sună ciudat, paradoxal şi incitant, ca un soi de mană cerească pentru reprezentanţii ambelor sexe, pare o soluţie care ar rezolva toate problemele de cuplu şi primul impuls este să ne procurăm toate aşa ceva. Ei bine, nu este nici pe departe un lucru bun, ba dimpotrivă poate fi motiv de gânduri sinucigaşe.

Se ştie că femeile sunt mai puţin dornice de a face sex oricând, oriunde, oricum. Este nevoie de atmosferă, de trandreţe, de cuvinte dulci pentru a le stârni dorinţa, iar de multe ori se sting la primul sunet ce le distrage atenţie. La polul opus, câteva dintre reprezentantele sexului frumos simt permanent senzaţia de excitare la nivelul organelor genitale.

La prima vedere pare extraordinar, dar se pare că această excitare nu se transformă în dorinţa de a face sex şi nu dispare prin atingerea orgasmului. Este doar o senzaţie deranjantă care poate afecta grav şi iremediabil viaţa cotidiană.

Din păcate nu au fost identificate cauzele acestei neplăceri ci doar s-au constatat unele coincidenţe cum ar fi apariţia acestor simptome după un tratament îndelungat cu antidepresive sau asocierea lor cu un alt sindrom ciudat numit „al picioarelor neliniştite” (manifestat prin mişcări involuntare sau dureri la nivelul picioarelor în special în timpul nopţii).

Sindromul excitării permanente este cu siguranţă un domeniu ce va atrage tot mai mulţi cercetători dornici să dezlege misterul acestor manifestări. Aşteptăm părerile voastre pe această temă şi vă invităm să ne împărtăşiţi din experienţa voastră în acest sens.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu