Auto-cunoastere Relatii

Evita baietii de bani gata!

Evita baietii de bani gata!Pare foarte tentant! E frumusel, e sarmant, stie cum sa flirteze cu tine, are bani sa te scoata in oras si conduce si o masina frumoasa!

Nu stii prea multe despre el, dar vezi bine ca are multe din punct de vedere financiar si mai toate fetele roiesc in jurul lui! Ciudat, acest lucru il face sa para si mai potent in ochii tai. Deja te gandesti la toate lucrurile pe care ti le va cumpara!

Trezeste-te!

El este ca fata Morgana. Nu e ceea ce pare, ci doar o fantoma care va disparea la primul vant mai puternic.

In primul rand, baietii de bani gata sunt constienti de “statutul” lor si devin extrem de aroganti. In al doilea rand, din cauza acestei “puteri”, stiu ca au o serie de fete ce se invart in jurul lor tot timpul, asa ca nu se vor opri doar la una singura.

Mentalitatea baiatului de bani gata este cam asa: “Chiar daca am peste 30 de ani, tot sunt prea tanar si nelinistit pentru a ma limita la o singura fata”.

Totodata, un baiat de bani gata este extrem de alintat si intretinut. El nu stie ce inseamna responsabilitate sau respect, ci doar faptul ca i se cuvine totul, asta incluzandu-te chiar si pe tine.

Nu te amagi ca el este altfel, ca tu esti unica si ca il vei putea schimba. Un baiat de bani gata nu este aproape niciodata pregatit sa-si ofere inima unei singure femei, din simplul motiv ca se iubeste mult mai mult pe sine. Cand o sa va certati, iti va spune simplu: “Nu-ti convine situatia? Pleaca! Eu nu te retin!”.

Se va folosi de sentimentele tale pentru a incerca sa te santajeze si sa te manipuleze emotional, va incerca sa faca din tine o marioneta, pentru ca-ti stie slabiciunea.

 

Fugi!

E simplu! La 40-50 de ani nu te va mai interesa masina lui, ci daca te respecta, te iubeste si este alaturi de tine. E ok sa fii cu un astfel de barbat o luna, pentru distractie, dar fara sa te implici emotional! In rest, fugi cat de tin calcaile. Nu fac decat sa imprastie in jurul lor durere, aventuri si pierdere de timp.

Cauta nu un baietandru ce traieste din mila familiei, ci un barbat cu perspectiva, care isi doreste alaturi o femeie puternica, pe care sa o sustina, sa o ajute si sa o iubeasca. Un barbat de care sa fii mandra ca este alaturi de tine! Si el mandru ca, din toti barbatii din lume, l-ai ales pe el!

Sursa foto: http://faratitluraluca.blogspot.ro/2010/01/ce-influenta-au-banii-asupra-tinerilor.html

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu