Auto-cunoastere Relatii

Nu-ti mai pierde vremea cu un barbat neinteresat!

Nu-ti mai pierde vremea cu un barbat neinteresat!

Daca iubire si atractie nu e… nimic nu e!
Nu am sa inteleg de ce fetele se chinuie sa cucereasca barbati care nu vor sa inceapa o relatie serioasa si care, poate, cauta doar o aventura.
Sunt perioade in viata unei femei in care se transforma intr-o fiara, care isi pandeste victima, pregatita sa o inhate si sa o duca in barlogul ei.
– Sa crezi ca poti determina un barbat sa se indragosteasca de tine, cand acesta este evident ca nu a facut-o intr-un an, deja este o prostie.
– Sa crezi ca-i poti schimba caracterul in functie de nevoile tale e ca si cum ai alege sa iti sapi groapa singura.
– Sa crezi ca poti obtine iubire vesnica din partea unui barbat care este, evident, dezinteresat de viitorul vostru e doar o forma de tortura la care te supui cu voia ta.
 

Nu iti mai pierde vremea!
De ce iti doresti sa pierzi timp, nervi, poate si o parte din inima, cu un specimen masculin care nu merita nici macar o clipa atentia ta? De ce ai tine mortis sa fii nefericita in continuare cu speranta ca poate, la un moment dat, pentru 10 minute vei fi fericita? Oare nu consideri ca meriti mai mult?
Meriti un barbat care sa fie langa tine; care sa iti spuna ca esti frumoasa chiar daca esti atat de obosita incat  nu poti tine ochii deschisi; care sa iti ofere un cadou fara o ocazie anume; care sa te sune sa te intrebe daca esti bine, fara sa aiba vreun interes ascuns; care este cel mai mandru barbat de pe Pamant atunci cand te ia de mana…
 
Meriti sa fii iubita, respectata si ca cineva sa incerce in fiecare zi sa te faca sa zambesti! Asa ca DA… NU MERITA SA-TI PIERZI VREMEA CU CINEVA NEINTERESAT.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu