Dragoste si Sex Relatii

Rabdarea – arma perfecta in relatia de cuplu

Rabdarea – arma perfecta in relatia de cuplu

Secretul unei relatii de lunga durata de succes este sa stii cand sa taci, cand sa fii intelegatoare, cand sa-i fii alaturi, cata libertatea sa-i oferi si cand sa-i scoti ochii cu furculita.
Daca ai impresia ca, intr-o cearta, iti poti convinge partenerul ca a gresit, este total fals. Prin argumente bazate si prin ridicarea tonului, da, poti reusi sa-l faci sa taca si sa aprobe ce spui, dar nu si sa fie de acord, iar cu alta ocazie sa-si ia revansa. Si mai sunt si acele momente cand partenerul parca si-a propus de la prima ora a diminetii sa te scoata din rabdari.
Barbatii au un talent suprem in a uita ca o femeie poate avea din timp un discurs pregatit, fiind gata sa sara la atac. O femeie mereu va sti sa foloseasca cele mai dure cuvinte ca sa atace orgoliul masculin, sa se foloseasca de fiecare lucru pentru a-l pune la zid etc. Nu te minti ca, daca ridici tonul la ea, aceasta va ceda. Ba mai rau, se va incapatana in a-ti dovedi cat de necrutatoare poate fi cu tine si se va transforma intr-o diva rautacioasa si pusa pe harta!
Aici trebuie sa intervina rabdarea, ca sa asterne linistea pe inimile voastre. Daca vrei sa spui ceva taios, e bine sa-ti inghiti cuvintele si sa le lasi sa zaca un pic prin bezna. Astfel vei sti sa reactionezi echilibrat, nu sub influenta emotiilor navalnice. Fara rabdare, nici o relatie nu ar putea functiona, pentru ca fiecare dintre noi are o personalitate diferita, are toane, pretentii, momente in care, pur si simplu, nu-l intereseaza sa se faca placut. Rabdarea poate reechilibra relatia.
Daca stii sa folosesti aceasta arma, vei obtine tot ce iti doresti de la partener. Asadar, ai rabdare sa astepti, sa asculti, sa-ti treaca nervii. Astfel poti lua decizia corecta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu