Familie Relatii

Nu folosi trecutul pentru a-ti justifica prezentul!

Inceteaza sa-ti mai plangi de mila!

Oare de ce te-a parasit? De ce se uita la altele? Cum e posibil sa nu fi intalnit pana acum sufletul pereche? Daca faci tot ce este posibil ca relatia sa mearga, de ce nu functioneaza? Oare cum se poate ca inima lui sa nu tanjeasca dupa tine?

Vrei sa incetezi? Sau tii mortis sa iti plangi de mila in continuare?

Daca vrei cu adevarat sa gasesti barbatul potrivit, care sa te iubeasca, sa te respecte, sa iti puna zambetul pe buze dimineata, ai face bine sa inveti sa te iubesti tu pe tine, in primul rand!

Ce rost are sa intalnesti pe altcineva, sa iti construiesti un viitor superb, daca tu inca te lamentezi din cauza fostelor relatii, daca mai speri ca fostul sa se reindragosteasca de tine…

Este imposibil sa fii fericita atat timp cat te lasi ancorata in trecut, in vise create doar de tine, in dorinte de care nu ai cu adevarat nevoie!

Atat timp cat iti plangi de mila, asta meriti in continuare!

Vrei sa fii nefericita in continuare? Vrei sa traiesti doar alimentandu-te din vise? Atunci nu ai decat sa traiesti in trecut, pentru ca singurele lucruri pe care le vei obtine sunt lacrimile, depresia si o tona de pesimism.

Daca vrei sa fii cu adevarat o femeie frumoasa, puternica, zambitoare, de care orice barbat ar vrea sa se indragosteasca, ar fi bine sa lasi trecutul in trecut. DA!

Trebuie sa incepi totul de la zero. Sa inveti sa te cunosti, sa te iubesti pe tine, sa descoperi ce ai vrea sa faci in viata, sa te bucuri de prietenele tale, nu sa le sufoci cu povesti nostalgice, sa mergi la film, la o piesa de teatru si sa iti lasi deschisa inima pentru noi oportunitati.

Fii curajoasa, risca si traieste-ti viata asa cum meriti si cum ti-ai dori! Lasa trecutul acolo unde ii sta cel mai bine… in amintiri!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu