Dragoste si Sex Relatii

Momente care pot intari sau care pot distruge o relatie!

Momente care pot intari sau  care pot distruge o relatie!Sunt anumite etape intr-o relatie care ajuta la cimentarea sentimentelor celor doi parteneri. Cu cat depasesti obstacole, cu atat devii mai increzatoare in faptul ca legatura voastra poate avea un viitor trainic.
 
Intalnim pe parcursul relatiei cateva momente care, din momentul in care au fost depasite, va motiveaza sa dati totul din voi pentru a fi bine.
 

  1. Primul sarut este foarte important. Daca acesta te nemultumeste sau observi ca nu se simte nici un fel de chimie intre voi, in mod sigur nu va veti dori a doua intalnire.
  2. Prima partida de sex. La fel ca si la primul punct, conteaza calitatea. Daca nu exista chimie intre parteneri, toate eforturile sunt in zadar.
  3. Distanta. Indiferent sub ce forma apare, trebuie sa stii ca iubirea nu moare odata cu aparitia kilometrilor in plus. Daca treceti peste asa ceva, relatia voastra are foarte mari sanse de a rezista o foarte lunga perioada.
  4. Sa va cunoasteti familiile. Stim bine ca, odata ce intri intr-o relatie, intr-o mica sau mare masura, trebuie sa ai o relatie si cu familia partenerului. Uneori, daca nu te intelegi cu unul sau mai multi membri ai familiei, acestia pot pune multe bete in roate si apar probleme in ceea ce va priveste pe voi doi.
  5. Lipsa banilor. Cu siguranta, veti da si peste acest hop, care o sa va puna la incercare rabdarea. Fie o sa va sustineti, fie o sa apara conflicte care pot distruge tot ce ati construit pana acum.
  6. Increderea. Lipsa increderii sau prezenta ei distruge ori, dimpotriva, intareste o relatie. Confortul ca poti avea incredere totala in partener duce relatia pe cea mai inalta culme, in timp ce lipsa ei iti distruge sufletul.
  7. Prima cearta serioasa. Nu se pune problema daca se va intampla, ci cand se va intampla. Cand ati ajuns in acest moment, daca realizati ca vreti sa va impacati cat mai repede si sunteti constienti ca nu trebuie sa adormiti suparati unul pe altul, indiferent de cuvintele spuse, depuneti toate eforturile pentru ca relatia sa-si revina.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu