Dragoste si Sex Relatii

Ai fi pregatita pentru o “relatie deschisa”?

Ai fi pregatita pentru o "relatie deschisa"?"Relatia deschisa" sau Open relationship se refera la posibilitatea de a avea mai multi parteneri, desi, oficial, esti intr-o relatie recunoscuta si acceptata de cei din jur. 
Personal, nu as putea accepta asa ceva din simplul motiv ca sunt mult prea posesiva si geloasa, dar acesta e cazul meu. Nu pot spune la fel despre alte persoane, care par deschise acestui tip de relatie si care chiar sunt foarte impacate cu aceasta idee.

 
Cuplu oficial, dar cu mai multi parteneri alaturi

In ochii familiei, ai prietenilor, in fata ta, ai un singur partener. Sunteti impreuna peste tot, iar uneori iesiti in oras doar voi doi. Cand, insa, nu sunt ochi iscoditori primprejur, va dati voie sa aveti si alti parteneri. Exista chiar si asa-zisii swingeri.
 
Nu este dreptul nostru de a judeca alegerile celor din jur. Poate o fac pentru ca nu reusesc sa-si gaseasca implinirea alaturi de o singura persoana. Poate pentru ca asa cred ca e bine sa-si condimenteze relatia actuala sau doar poate pentru ca vor sa experimenteze. Nu se regasesc in relatia clasica, acceptata de societate fie pentru ca se plictisesc, fie pentru ca nu mai suporta rutina relatiei sau se simt sufocati de constrangerea de a avea un singur partener.
 
Aceasta situatie nu poate avea succes daca cei doi parteneri nu se pun de acord. Comunicarea si regulile au o importanta mare in ceea ce priveste durabilitatea unei astfel de relatii deschise.
 
P.S.: Daca esti langa un partener care iti spune din prima ca vrea mai multe partenere, iar tu accepti, pentru ca esti orbita de iubire si crezi ca il poti schimba, nu faci decat sa te minti singura!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu