Dragoste si Sex Relatii

Dragostea nu-i pentru mine!

Dragostea nu-i pentru mine!

Dupa cateva relatii esuate, ajungi sa te intrebi daca vei reusi sa iubesti vreodata cu adevarat?
 
Teama ca gresesti undeva, ca nu vei intalni persoana care se accepte si sa te iubeasca asa cum esti, neconditionat, poate deveni paralizanta. Nu suntem creati pentru a trece prin viata singuri.  Faptul ca suntem intr-o continua cautare a partenerului potrivit ne dovedeste acest lucru in fiecare zi.
 
E greu, insa, dupa ce te oferi iar si iar si te alegi doar cu o tona de cicatrici. Uneori, acele parti lipsa din inima te sfasie efectiv!
Si incepi sa te gandesti ca, poate, iubirea nu e pentru tine, ca e doar o simpla poveste, un basm stupid si rautacios, in care ai tot crezut, dar acum te-ai saturat si rupi filele in fiecare zi, aruncandu-le in foc.
 
Oamenii nu sunt perfecti si nu trebuie sa uiti ca lumea in care traiesti este imensa. E greu uneori sa gasesti partenerul potrivit.
Felicitari persoanelor care au curajul sa nu renunte, sa nu-si piarda speranta! Felicitari celor care iau de fiecare data viata in piept, uneori chiar de la zero, pentru a reconstrui ceea ce au pierdut! Felicitari celor cu inima deschisa iubirii iar si iar, indiferent de cat de mult au fost raniti! Felicitari celor care cred ca viata trebuie traita!
 
Sfaturile meu sunt simple: Nu-ti cauta iubirea in locuri nepotrivite! Nu judeca un potential partener doar dupa aparente! Nu te baga in situatii despre care stii ca nu sunt bune pentru tine! Niciodata nu-ti construi fericirea pe nefericirea altei persoane! Atat timp cat ii permiti inimii sa iubeasca, sunt sanse mari ca ea sa-si gaseasca perechea!
 
PS: Persoanelor pesimiste le spun doar atat: Daca te gandesti numai la rau, daca te astepti sa ai parte doar de neplaceri… atunci asa va fi! De ce? Pentru ca dorintele tale atrag ceea ce tu transmiti fara sa vrei.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu