Dragoste si Sex Relatii

Mai putine cuvinte, mai multe fapte


Cuplu

Uneori vorbim mult si fara sa spunem nimic, poate incercam sa umplem un gol pentru a nu simti linistea in aer sau pentru ca ne face placere in a spune tot ce ne trece prin cap. Insa daca vrei sa atragi atentia cu adevarat unui baiat, atunci vorbaria e saracia omului.

O fapta poate valora mai mult decat o mie de cuvinte, asa ca incearca sa arati persoanei care te intereseaza cine esti de fapt prin ceva practic.

1. Daca esti deja intr-o relatie atunci v-ati cam spus cam tot ce ati avut de spus si va cunoasteti suficient de bine incat cu greu mai sunteti atenti la ceea ce spune celalalt. Este important sa faci lucruri noi doar pentru a-i arata lui ca nu doar gurita este de tine si pentru a-i readuce aminte de ce tu esti langa el si nu altcineva. Poti sa incepi usor prin a-i face masaje mai des sau prin a face lucruri care in mod normal ai refuza cu desavarsire sa le faci cum ar fi sa incerci sa mergeti impreuna in parcul de distractie si sa incercati impreuna toate jocurile puse la dispozitie de la "masinute" la "ciocan" (e nevoie de mult sange rece si putina mancare in stomac).

2. Daca esti la inceput, atunci cu atat mai mult trebuie sa vorbesti mai putin, nu ii oferi pe tava din primele seri cine esti, ce vrei de la viata, ce ai dori sa faci, ce ai facut sau cate membre ti-ai rupt cand ai fost mica, este suficient timp pentru ca el sa descopere toate astea. Dupa ce trece un pic de timp in care ati avut cateva intalniri poti sa ii propui sa mergeti impreuna un weekend pana la mare, daca ai ghinion si prinzi o vreme urata atunci nu e nimic, si ce daca, tot poti sa iti faci curaj si sa intri nitel in mare chiar daca ploua, tot ce trebuie sa tii minte este sa te bucuri de moment si de el. Poti sa fii atenta si, atunci cand vrei sa ii cumperi ceva, daca are un fratior sau o surioara mai mica sa le cumperi si lor ceva.

Indiferent cat timp aveti impreuna sau nu, trebuie sa tii minte, o fapta valoreaza mult mai mult decat o tona de cuvinte care pana a doua zi vor fi uitate. Insa nu incerca ca prin faptele tale sa fii persoana care nu esti de fapt. Este important ca prin fapte sa iti arati personalitatea dintr-un alt unghi de vedere nu sa te prefaci in a fi o persoana care nu exista in realitate si a carei masca va cadea dupa foarte scurt timp.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu