Dragoste si Sex Relatii

Femeia ce fugareste barbatii


Cuplu

O parte din barbati se vor feri de anumite tipuri de femei cat ii tin picioarele doar pentru ca presupun ca acestea le vor da ori prea multe dureri de cap, ori vor cere mult prea multa munca in a le cuceri si cum barbatii in general sunt foarte comozi vor alege mai intotdeauna varianta mai usoara.

– Femeia independenta. Il face pe barbat sa simta ca nu este suficient de bun si nici macar suficient de atragator pentru a-i face fata, daca mai castiga si mai multi bani decat el deja se simte ca un angajat inferior ce trebuie sa ii urmeze ordinele, se va simti ca o marioneta intr-o relatie in care tu tragi sforile cum iti doresti.

– Femeia fitzoasa. Ofera impresia ca nu vrea decat sa profite de pe urma atat a banilor, cat si a sentimentelor barbatului, ca are o inima de gheata si ca nu ii pasa neaparat de relatie ci doar de modul in care este ea tratata, ca nu se gandeste decat la ea si extrem de putin sau deloc la alte persoane, inclusiv la el, iubitul ei. De aceea catalogand-o ca o fiinta ce nu cauta o relatie serioasa barbatul va sta foarte putin in preajma unei astfel de femei.

– Femeia cu atitudine. Este o fata careia nu ii este frica sa spuna lucrurilor pe nume, este directa, actioneaza mai mult decat vorbeste, nu ii este rusine sa spuna exact opinia ei despre tine sau sa isi expuna parerile ei chiar daca sunt total opuse de acelea ale restului lumii. Este o persoana cu personalitate, care se cunoaste foarte bine, insa foarte putini baieti sunt in stare sa faca fata unei astfel de femei, mai mult acestia fug de ea chiar si pentru simplul motiv ca le e frica sa nu ajunga subiect al ocarilor ei. Ea va sti sa ii puna la punct repede si sa nu fie orbita de prima replica banala ce ii vine lui pe buze si nici nu se va lasa impresionata cu una cu doua. De aceea ei vor alege calea ceea mai usoara si astfel vor cauta persoane care nu cer sa munceasca mult prea mult pentru a le cuceri.

Daca tu ai incredere in tine si stii cine esti atunci nu incerca sa fii altcineva doar pentru a fi pe placul unei anumite persoane, un barbat adevarat si care te merita va sti sa te cucereasca si, mai mult, va avea si rabdare, dar iti va dovedi asta prin fapte si nu se va da batut ca un las doar dupa o prima discutie. Cand cineva te doreste cu adevarat va lupta si pana in panzele albe pentru a te cuceri. Iar un barbat adevarat va sti sa iti aprecieze adevarata valoare, va sti sa iti fie alaturi, sa aprecieze si partea ta independenta, va sti sa te lase sa te alinti si sa fii fitzoasa atunci cand vrei si iti va fi alaturi atunci cand tu vrei sa iei atitudine intr-o anumita situatie si vrei sa te faci auzita.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu