Dragoste si Sex Relatii

Tabu in dormitor: Sexul anal


Cuplu

Foarte putine persoane vorbesc despre asta, cu atat mai putine sunt persoanele care recunosc ca ar pune in practica sau ca macar au incercat aceasta parte a relatiilor intime. De aceea vom incerca prin acest articol sa privim ambele parti ale sexului anal, cu bune si cu rele.

Tu decizi ce este bun si ce este rau pentru trupul tau, nu trebuie sa te lasi influentata de nimeni in a incerca ceva ce nu iti doresti; este numai alegerea ta daca vrei sa cunosti sau nu aceasta parte. Daca nu esti pregatita pentru asa ceva nu o fa chiar daca esti curioasa deoarece nu va fi o experienta prea placuta si o sa regreti destul dupa.

Daca alegi insa sa incepi sa practici asa ceva, atunci este recomandat sa nu o faci prea des, deoarece exista o problema despre care nu se prea vorbeste si acesta este ca acel loc nu a fost creat pentru penetrare, sexul anal facut foarte des duce la slabirea muschilor si intrerupe la un moment dat reactia de contractie a muschilor ducand la o mica – mare problema in a nu iti mai putea tine sub control sfincterul in timpul pe care il ai la dispozitie pentru a ajunge la baie, pot aparea chiar si fisuri (rani) interioare care cu greu se pot vindeca si vei avea nevoie de tratamente indelungate.

Bun … daca nu te-ai speriat inca, atunci sa privim si partea pozitiva, poti descoperi noi senzatii pe care nu le poti obtine prin metodele obisnuite ale actului sexual, poti obtine orgasm intr-un mod diferit si poate chiar si mai intens decat sexul normal.

Cateva sfaturi:
– folosirea lubrifiantului nu trebuie sa lipseasca, altfel te va durea mult prea tare pentru a te putea bucura de actul in sine;
– dirijeaza-ti partenerul cum sa te atinga, cat de repede, cat de lent, pentru ca placerea sa fie de partea amandurora si nu doar unilaterala;
– nu trebuie sa faci acest lucru doar pentru placerea lui ci si pentru placerea si dorinta ta, daca tu nu simti nevoia, spune NU fara nici cel mai mic regret;
– o alta problema este daca sa faci clisma inainte, contactul poate avea loc cu sau fara clisma fara sa existe probleme, se pot produce si incidente, insa marja de eroare este destul de mica.

Este foarte important ca partenerii sa fie pe aceeasi lungime de unda atunci cand pun in practica asa ceva, in acelasi timp trebuie sa ai mare incredere in partenerul tau cat si respect, sexul anal este ceva mult mai intim si necesita o mai mare atentie si incredere.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu