Dragoste si Sex Relatii

Locuri nepotrivite pentru a face sex

Locuri nepotrivite pentru a face sexCu totii avem fantezii care de care mai deocheate dar asta nu inseamna ca le si punem in aplicare. Filmele dar si multe articole din reviste glossy al caror nume nu-l voi impartasi iti insira o multitudine de locuri care mai de care menite sa retrezeasca pasiunea dintre voi doi si sa reaprinda acel foc pe care il aveati la primele intalniri.

Insa cu toti stim si suntem constienti ca focul de la primele intalniri nu mai poate fi reaprins, mai poate fi intretinut, poate fi ispitit sa iasa la iveala, insa nu va mai fi niciodata ca la inceput din simplu motiv ca va cunoasteti mult prea bine acum.
 

  1. Sexul in padure:

–          sa fim seriosi, chiar de asta ai chef? Sa te prinda nu stiu cine sau se te filmeze apoi sa apari (sa zicem) pe youtube? Nu cred ca scoarta de copac sau damburile de pamant sunt foarte gingase.

  1. Sex nebun in cada:

–          faptul ca poti aluneca si iti poti rupe un membru nu cred ca atrage pe nimeni, cu siguranta va trebui sa fii foarte atent ce faci, cum faci, in ce pozitii incerci sa iti mentii echilibrul… lucruri care pot diminua cu mult efectul si intentia dorita.

  1. Sexul in lift:

–          hai, sa fim seriosi! de obicei cu cate vrei mai putin ca un lucru sa se intample, se intampla, asa ca daca te prinde pofta in lift si stai cu gandul ca doamna de la patru se va trezi sa isi scoata potaia la plimbare, cu siguranta asta se va intampla; totusi, chiar vrei sa iti traumatizezi vecinii?

  1. Sex sub apa:

–          te-ai tampit? chiar, hai sa incercam un sex sub apa sa vedem poate uitam sa iesim la suprafata; un carcel si acolo ramai, cu placerea luata de valuri! In caz ca te plictisesti sa vrei senzatii tari mai bine incearca intr-un lighean, cere mai putin risc.

  1. Sex vintage, ca la tara:

–           hai in fan!! am mai auzit si de astfel de cazuri care m-au facut sa rad pe saturate; nu de alta, dar oamenii mai uita  furci si greble pe acolo; ce-i drept, dupa o astfel de placere, o vizita la spital, ce mai conteaza? Si cum adica sa gasim placerea cand toate firele acelea tepoase ale fanului iti pot intra in toate locurile nedorite?!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu