Dragoste si Sex Relatii

Cum sa ii mentii interesul asupra ta

Cum sa ii mentii interesul asupra taE bine stiut ca barbatii doresc acel lucru pe care nu il pot avea, incearca pe cat posibil sa fii mereu acel ceva ce poate fi obtinut doar facand anumite eforturi, ofera-i sansa sa te recucereasca, insa dupa ce a obtinut asta comporta-te ca si cum nu te-ar fi cucerit niciodata.

–          Nu il lasa sa te controleze decat atat cat ii permiti tu; desi barbatii tipa in gura mare ca nu vor sa fie tinuti sub papuc, vor alege in cele din urma sa aiba o femeie alaturi care sa ii poata tine din scurt.

–          Trebuie din cand in cand sa ii readuci aminte de ce s-a indragostit de tine, astfel ca in permanenta trebuie sa ai grija sa arati ca si cum ai fi in lumina reflectoarelor.

–          Fii alaturi de el in pasiunile lui, fie ca e vorba de fotbal sau ski nautic, nu il cicali pentru ca isi aloca timp pentru o placere ce ii face sa treaca adrenalina prin sange.

–          Fii independenta, dar si dependenta de protectia lui, barbatul admira femeile puternice, istete, care stiu sa se faca respectate, dar vor langa ei si acea  femeie care totusi are nevoie de protectia si ajutorul lui ca barbat.

–          Odata ce moare pasiunea dintre voi, se va stinge o parte puternica ce v-a unit; nu uita ca uneori trebuie sa fii acea bomba sexi care ii aduce fanteziile in realitate.

–          Nu-l sufoca atat de mult inca sa caute pur si simplu sa fuga de prezenta ta, ofera-i si acea libertate de a-ti duce dorul.

–          E important sa fii tu insati in relatie, nu te schimba doar pentru a-l cuceri si apoi sa te lupti cu el pentru a redeveni cine ai fost, e important sa iti pastrezi personalitatea.

–          Fii greu de cucerit, insa nu imposibil!

–          Umorul este arma secreta care mereu va face barbatul sa se reintoarca la tine, pentru ca i se face dor de zambetul tau si de sentimentul relaxant si confortabil pe care il simte langa tine.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu