Dragoste si Sex Relatii

Fa-l sa se indragosteasca de tine

Fa-l sa se indragosteasca de tineSunt destule cazuri in care persoana de care te indragostesti nu iti impartaseste la inceput sentimentele. Dar sunt cateva cai prin care poti sa ii atragi atentia si poti pune la baza inimii sale suficiente lucruri care il pot face sa se indragosteasca de tine. Nu renunta niciodata inainte de a incerca macar sa obtii ce iti doresti.
 

1.                          Intereseaza-te de ce ii place, de viata lui, de ce isi propune, incearca sa devii o partenera sau o complice. Atentie! nu ma refer la a deveni cea mai buna prietena pentru ca s-ar putea sa nu te mai poata privi decat asa, si nu ca pe o posibila iubita.
 

2.                          Arata-i ca ai nevoie de el, de sfaturile lui, de protectia lui, de ajutorul lui, insa nu deveni sufocanta si nu il stresa cu orice lucru banal in orice ora din zi si noapte. Ofera-i posibilitatea sa vada ca ai incredere in el.
 

3.                          Nu cere complimente de la el, de genul: Nu-i asa ca sunt frumoasa? Cunosti fata mai isteata ca mine? Mascheaza-le sub forma unor confirmari deja spuse: Rochia asta chiar imi sta foarte bine. Imi place ca niciodata nu ma dau batuta cu usurinta si proiectul a iesit asa cum ma asteptam, ‘perfect’. Lasa-l, cu ajutorul subtilitatii tale, sa vada cat de interesanta si atragatoare poti fi.
 

4.                          Un zambet pus pe buzele lui poate valora milioane si multe bile albe in inima sa.
 

5.                          Nu te juca niciodata cu focul, nu lua in radere o posibila relatie dintre voi doar pentru a nu parea prea interesata, incearca sa fii sincera si nu te opune unei astfel de ocazii. Asta nu inseamna sa te arunci din prima in bratele sale, dar nici sa para ca si cum ti-ar fi indiferent.
 

6.                          Daca face anumite lucruri special pentru tine, nu trece cu vederea, ci multumeste-i si apreciaza faptul ca ti-a oferit acea mica atentie sau gest.
 

7.                          Arata-i ca esti o persoana puternica ce poate face fata si lucrurilor mai putin usoare, ca nu iti este frica sa risti, desi poti fi independenta intotdeauna; arata-i ca aprecierea lui valoreaza foarte mult pentru tine.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu