Dragoste si Sex Relatii

Lasa-l sa te cucereasca

Lasa-l sa te cucereascaSe stie ca barbatilor le place sa fie cuceritori. Pentru cei mai multi dintre ei, nu scopul in sine, de a avea o relatie, e cel care conteaza, ci mai degraba jocul acela in care femeile se lasa sau nu cucerite, cred ei, de farmecul propriu. Odata terminat jocul, cei mai multi aleg sa plece intr-o alta vanatoare, luand-o de la capat, pe cai cunoscute deja, sperand intr-un alt final fericit.

Cea mai frecventa greseala pe care femeile o fac e aceea de a intrerupe jocul mult prea devreme, convinse fiind ca l-au gasit pe Fat-Frumos si ca traiesc o poveste nemuritoare. Or, se pare ca tocmai aceasta atitudine ii indeparteaza pe cei mai multi dintre barbati, speriati adesea de perspectiva matrimoniala ce ar putea incolti in mintea femeii.

Concret, foarte des femeile isi lasa partenerii sa patrunda prea mult in spatiul propriu, din dorinta de a imparti totul. Dispare misterul, dispare interesul pentru ceea ce s-ar putea ascunde in spatele unui suras, iar rezultatul e foarte usor de inchipuit. Cum am putea oare face astfel incat sa nu distrugem prea devreme elanul unui barbat indragostit?
Ei bine, foarte simplu. In prim rand, lasa-l sa creada ca are putere de decizie. Atunci cand te invita in oras, sau faceti planuri pentru un week-end impreuna, nu-i impune vreun loc sau timp. Desigur, el te va intreba unde vrei sa mergeti, ce vrei sa faceti, dar cel mai adesea acesta e un semn ca nu te cunoaste inca suficient si nu vrea sa dea gres. Daca il intrebi la randu-ti, ce are de gand, ii vei da de indata impresia ca a preluat controlul, ca poate incerca sa te cucereasca prin ideile lui. Desigur, ceea ce barbatii nu stiu in astfel de situatii, e ca de fapt femeile care “merg pe mana lor” vor de fapt sa vada cum se descurca, si sunt prea putin interesate de aranjamentul in sine.

Apoi, nu-l complesi cu intentii feministe. Nu incerca sa platesti o cina romantica, de exemplu, pe motiv ca nu te simti confortabil. Se stie ca barbatii au fost in vremuri indepartate cei care au avut grija de partenerele lor, iar acest din urma artificiu e cel care le mai aduce aminte de ancestrala dependenta pe care femeile o aveau fata de ei. Desigur, nu trebuie sa cazi nici in extrema cealalta, in care profiti de bunavointa lui, dar nu strica din cand in cand sa il lasi sa iti cumpere cadouri, incercad sa te multumeasca.

In fine, nu-i sari in brate de fiecare data cand il vezi. Cu atat mai putin, nu incerca sa il atragi in pat, cand inca nu simti ca e pregatit. In caz contrar, pentru el tinta va fi fost cucerita, si jocul intrerupt mult inainte de pauza. Cu cat ii arati mai mult ca ii simti lipsa, cu atat vei deveni ai neinteresanta.

Pastrandu-ti feminintatea, jucandu-te gingas cu mintea lui, lasa-l sa te cucereasca in fiecare zi, si poate o va face pana la adanci batraneti.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu