Dragoste si Sex Relatii

Jucarii erotice din sticla pentru condimentarea vietii sexuale

Jucarii erotice din sticla pentru condimentarea vietii sexualeDeparte de a mai fi considerate un semn al depravarii sexuale, jucariile erotice incep cu usorul sa isi castige un loc binemeritat in planul vietii intime a multor femei, aparand mai nou si o oferta destul de variata de astfel de produse erotice, unele pe care nu ai indrazni sa recunosti nici macar pe ascuns ca ai dori vreodata sa le folosesti, iar altele deja arhicunoscute si chiar testate in mod direct de multe dintre femei.

Dintre jucariile erotice mai des intalnite prin casele romancelor, penisurile artificiale din sticla (glass dildo) se remarca prin performante superioare, fiind din pacate si unele dintre cele mai scumpe jucarii erotice de pe piata, din gama lor. Surprinzator, dar sticla din care se confectioneaza penisurile artificiale poate oferi senzatii placute, superioare cauciucului sau altor materiale, iar designul lor este adesea special gandit pentru a potenta placerea.

Cele mai multe jucarii erotice din sticla vin prevazute cu tot felul de striatii si artificii de design care sa sporeasca senzatiile resimtite pe durata actului erotic, sunt deosebit de rezistente, riscul de accidente fiind mult diminuat, se curata mult mai usor si nu retin bacteriile la fel cum se intampla cu penisurile artificiale construite din alte materiale. Lubrifierea lor se face uniform si eficient, iar lubrifiantul tine mai mult decat in cazul oricarui alt material folosit la producerea de jucarii erotice.

Jucariile erotice din sticla pot fi si chiar este recomandat sa fie usor incalzite intr-un recipient curat cu apa calduta. Datorita lipsei porilor de pe suprafata lor, jucariile erotice din sticla nu pot retine bacteriile, praful sau alte impuritati si de aceea sunt si mai igienice decat alte obiecte asemanatoare lor. Daca va starnesc interesul si aveti si suficienti bani prin buzunare le puteti folosi cu incredere, condimentandu-va cu putin viata voastra sexuala in conditii de calitate maxima si igiena satisfacatoare.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu