Auto-cunoastere Relatii

Cum obtii lucrurile pe care ti le doresti?

Cum obtii lucrurile pe care ti le doresti?Orice succes in viata fie el profesional, financiar, dragoste, prietenie, in familie etc. are nevoie de timp. Timp sa cresti, sa te dezvolti, sa inveti, nimeni nu e destept la 17 ani cu adevarat, inca esti un copil. Poti fi o exceptie si sa fii genial dar asta e o sansa la cateva mii. Pentru restul dintre e nevoie de timp, sa facem greseli, sa invatam din ele, sa traim, sa experimentam pentru a ajunge la acel punct in care afli cine esti si ce vrei de la tine si de la viata. Iar in randurile de mai jos am sa impartasesc cu tine cateva secrete importante ce te vor ajuta. Nu sunt regulile de aur pentru a avea succes dar cu siguranta sunt regulile ce te pot duce acolo.

– Inconjoara-te mereu cu oameni destepti, de la care poti invata, de la care poti fura trucuri.

– In 90% din timpul tau asculta-i pe cei din jur si fii cu adevarat atent la ceea ce zic pentru ca ideile bune niciodata nu stii de unde vor aparea si de la cine. Restul de 10% cand vorbesti ai grija sa fii sincer, chiar daca uneori asta va insemna sa fii brutal de cinstit si poate cei din jur nu vor dori sa auda ce ai de spus, dar hei….nu te vor place toti in viata.

– E important sa stii cine esti, sa ai propriile opinii si principii. Fara incredere in tine nu vei face nimic in viata.

– Rabdarea este esentiala, este un proces care te va ajuta sa iti cimentezi baza de la care pleci. Insa momentul critic va fi cand iti vei pierde rabdarea si atunci, avand un bagaj bine pregatit de cunostinte, de relatii, de experiente, vei trece la atac pentru a obtine ce iti doresti.

– Trebuie sa crezi in propriile tale instincte, daca ele iti spun sa risti atunci risca, nu te lasa constrans de nimic. Lucrurile mari se obtin prin faptul ca ai fost suficient de curios si suficient de puternic sa crezi in ceva in care poate nimeni din jurul tau nu a crezut.

– Dar poate cel mai important secret este sa te simti bine, sa nu uiti sa te distrezi in drumul tau catre succes. Pentru ca fie ca recunoastem sau nu drumul pana la succes este cel de care iti vei aminti intreaga viata si nu neaparat de cele cateva minute de faima.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu