Dragoste si Sex Relatii

Iubire offline

Iubire offlineServiciul de e-mail pe care il folosesc imi trimite din cand in cand cate o atentionare. De obicei,  aleg să ignor ceea ce nu mă interesează in mod direct, sau să citesc in treacăt ceea ce m-ar putea interesa. De data asta insă m-am trezit citind o informatie legată de nu stiu ce modificare a paginii de online dating. Curiozitatea sau mai stiu eu ce intentie subconstientă m-a indemnat să ma uit, incercand a nu stiu cata oară să inteleg de ce unii oameni isi petrec timpul pe astfel de site-uri, sperand să isi găsească iubirea intr-un mediu atat de virtual.

Nu mică mi-a fost mirarea să aflu că de fapt mai tot ce se găseste pe un astfel de site are de a face mai degrabă cu ceea ce se intamplă inafara lui. Tot felul de sfaturi legate de cum să cucersti printul din poveste, cum să-l atragi in mrejele internautice si chiar cum să-l faci mai prolific in afaceri. Nimic nu părea a fi inafara normalitătii, tot ce trebuia să faci era să-ti pui “personalitatea” pe taste si să lasi maisinăria să-ti găsescă partenerul ideal.

Desi departe de mine gandul de a zăbovi prea mult in mediul in care tocmai intrasem, am hotărat să-mi demonstrez că gandurile mele usor anti-tehnologice erau cat se putea de intemeiate.
Am asteptat pret de cateva minute să mi se facă “lipeala”, si iată-mă cu o multime de posibilităti. Cred că aveam vreo patru pagini. Ei bine, mi-am zis, nu poate fi atat de greu atunci să-ti găsesti jumătatea. Doar că, dincolo de fotografii bine realizate si descrieri personale desprinse parcă din cărti, n-am mai găsit nimic altceva. Mai mult, mai toate perechile mele se aflau undeva la cel putin un fus orar distantă, si nici una disponibilă in acel moment.

Bine mi-am zis, atunci probabil că pentru astfel de indeletniciri trebuie să astepti un timp anume, si le-am abandonat.
Nu mi-am putut abtine insă gandul că la fel ca mine milioane de alti oameni erau conectati la site-ul minune. La fel ca mine, probabil că milioane primiseră acel e-mail si fie si din curiozitate au intrat. Atunci, cum se face că nimeni dintre ce ce mi-ar fi fost, se pare, sortiti, nu erau acolo?

Răspunsul l-am găsit tarziu, in bratele iubitului meu. N-am să-i inteleg niciodată pe cei care se pot indrăgosti prin vorbe, fără să-si stie privirea si mai ales fără să-si simtă atingerile. Mica mea escapada online a devenit brusc la fel de amuzantă ca orice ne povestim, pe viu, in fiecare zi.

Ne-am hotărat că suntem poate unul dintre acele cupuri care vor prefera mereu o plimbare in parc, si ne vom aminti că ne-am indrăgostit de la inceput ..offline.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu