Dragoste si Sex Relatii

Iubesti un tip confuz

Iubesti un tip confuzBarbatul confuz este acela care nu stie daca te vrea sau nu, care nu te-ar lasa sa pleci, dar nici sa stai. E barbatul care se razgandeste.
Nu stie ce vrea de la voi doi, daca vrea o relatie, o aventura, daca vrea sa fiti prieteni cu beneficii, daca te vrea numai pentru el.

 SFATUL PRINCIPAL: Daca ai dat peste un astfel de specimen, solutia ideala si care te va scuti de multe dureri de cap si suferinte este sa il trimiti de unde a venit. Ignore complet, delete din viata ta, nu valoreaza nici macar cat mizeria de sub unghii. Un barbat adevarat, mereu, va sti ce vrea si mai ales ca te vrea pe tine. Doar cineva care nu te iubeste, nu lupta pentru tine.
 
SFATUL SECUNDAR:
Bine, inteleg ca esti indragostita nebuneste si ca nu il poti scoate din minte, ca ai devenit dependenta de el, de cuvintele lui, de atingerile lui, de timpul pe care il petreceti impreuna. Stii ca nu este bun pentru tine, dar, la fel ca un diabetic, nu te poti abtine sa nu mai gusti cate putin din el, chiar daca iti dauneaza.
Iti voi oferi cateva sfaturi ce, poate, te vor ajuta sa faci fata unui astfel de specimen:
 

1. Spune-i in fata ceea ce simti, nu iti ascunde sentimentele si nici starile sufletesti, nu-l scuti si nu-l proteja fata de nevoile tale.
2. Incearca sa-l cunosti mai bine si sa ii intelegi alegerile si indoielile.
3. Ofera-i timp si spatiu pentru a face singur propriile alegeri, fara sa fie influentat de tine.
4. Nu crede tot ceea ce iti spune sau iti promite si nici nu te increde in el orbeste.
5. Ai grija sa nu il lasi sa se foloseasca de tine atat timp cat el are nevoie, ca apoi sa te arunce cand considera ca nu iti mai vede rolul in viata lui.
6. Fii sincera cu el, spune-i exact ce vrei de la voi doi si nu ii ascunde faptul ca il iubesti.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu