Dragoste si Sex Relatii

Ce nu suporta barbatii la o prima intanlire?

 Barbatii nu suporta… la o prima intalnire  Pentru partenerul nostru suntem in stare sa petrecem ore intregi in fata oglinzii, chiar zile, incercand sa alegem tinuta perfecta pentru viitoarea intalnire.
 

 Suntem foarte critice cu noi insine, cum aratam, cum ne imbracam, cum ne comportam. La fiecare intalnire tratam situatia de parca am merge la un examen, iar in functie de ce facem, ce spunem, cum ne comportam, vom trece sau nu.
Sunt multe lucruri carora noi le acordam o importanta mult mai mare decat ar trebuie, fie ca ne fac sa ne simtim mai frumoase, mai puternice, fie mai increzatoare in propria persoana. Este surprinzator sa descoperim, insa, ca pentru barbati nu conteaza asa mult toate aceste lucruri pe care noi ne chinuim sa le facem perfecte.
 

Tona de machiaj:

–   Barbatii nu suporta cand trebuie sa sarute niste buze pline de un glos lipicios si odios la gust; sau atunci cand vrea sa mangaie obrazul partenerei iubite si se alege cu o tona de fond de ten pe degete. Cu atat mai mult se ingrozesc cand, dupa doua ore de intalnire, te privesc speriati vazand cum iti curge rimelul sau cum fardul de pe pleoape nu mai persista. Dintr-o printesa te transformi in vrajitoare.
 
Ore intregi de pregatire:

–   Pentru barbati nu conteaza culoarea bluzei, cum se asorteaza aceasta cu fusta sau pantalonii alesi ori daca geanta are aceeasi culoare precum sandalele. Iar daca ai sau nu cerceii potriviti, e departe de gandul lor… intr-o alta galaxie chiar. Atat timp cat ai un pic de decolteu si o imbracaminte care iti avantajeaza trupul, ei vor fi extrem de multumiti. Plus ca, pana la sfarsitul intalnirii, vor si uita cu ce erai imbracata.
 
Intrebari personale:

Cum esti tu ca persoana?, Cate femeie ai avut pana acum?, Nu ai de gand sa te lasi de fumat?, Cati bani faci?, Cauti o relatie stabila sau doar o aventura?, Esti afemeiat?.
Unele intrebari cicalitoare puse de femei pot scoate din minti si taia orice chef de a mai stabili o urmatoare intalnire cu tine. Ei vor ca lucrurile sa decurga de la sine, nu sa se simta ca la un joc de trivia si chestionati non-stop.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu