Dragoste si Sex Relatii

O ultima noapte de dragoste cu fostul iubit?

O ultima noapte de dragoste cu fostul iubit?Nimeni nu iti spune cand incepe dragostea si cand se termina. Nimeni nu stie care e leacul pentru a vindeca o inima ranita si nimeni nu iti poate sopti secretul care sa te ajute sa iti intalnesti sufletul pereche.
 Dar ce e sigur este sexul. Sunt mai multe tipuri de sex:

– sex de cunoastere
– sex din pasiune
– sex din plictiseala
– sex de rutina
– sex de impacare
– sex de dragul aventurii
– sex fierbinte etc.

Cel mai periculos este sexul de despartire. Nu exista o ultima partida cu fostul care sa aduca beneficii, poate doar fizice, dar numai atat. Si sa reaprindeti flacara pasionala chiar si doar pentru o noapte, nu se merita atat de mult pe cat se crede.
Daca undeva in adancul sufletului tau ai impresia ca:
– o partida de sex il va aduce inapoi in bratele tale…
– o partida de sex poate sa stearga toata durerea din inima ta…
– o partida de sex poate sa alunge toate amintirile…
– o partida de sex poate sa reaprinda dragostea dintre voi doi…
… te anunt ca toate variantele de mai sus sunt doar niste sperante desarte, care nu vor face decat sa iti prelungeasca tortura. O inima ranita nu poate fi vindecata prin sex.
     
Da, cu siguranta iti mai doresti o seara, sa-l atingi, sa-l gusti, sa te simti unica si iubita in bratele lui, sa ii simti buzele atingandu-ti pielea… macar pentru o ultima data! Nu e gresit ca te gandesti la asta, nu e gresit ca ti-ai dori un astfel de moment, dar e gresit pentru tine sa o si pui in practica.
Un barbat nu va sta niciodata langa o femeie daca nu este indragostit, indiferent cat de buna este ea la pat. Asadar, sa crezi ca asta il va tine langa tine, e o prostie. O si mai mare prostie este sa crezi ca o ultima noapte de dragoste va fi ca un plasture pe care il pui pe inima deja sangeranda.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu