Dragoste si Sex Relatii

Iubesti, dar alegi sa pui punct!

Iubesti, dar alegi sa pui punct!Cea mai dureroasa despartire e atunci cand esti suficient de puternica sa realizezi ca trebuie sa pui punct unei relatii, chiar daca esti indragostita de partener!
 
Suna bizar, dar se intampla! Mintea ta se trezeste si chiar daca inima iti bubuie in piept de fiecare data cand il privesti, chiar daca stii ca iti va fi dor de el, de privirile si atingerile lui, trebuie sa ramai ferma pe pozitie… Realitatea bate la usa inimii tale chiar daca tu refuzi sa ii deschizi.
 
In ciuda puterii pe care o are asupra ta, in ciuda emotiilor pe care le simti de fiecare data cand il vezi sau te gandesti la el, simti ca ceva nu e in regula si nu-ti face bine. Bataile ratiunii la usa inimii tale devin asurzitoare si realizezi ca dragostea ce tu o porti nu este suficienta pentru a va tine impreuna. Chiar daca esti indragostita de el, nu inseamna neaparat ca esti si fericita!
 
Uneori alegi sa-i ramai alaturi chiar daca ti-a facut inima bucati. Treci peste tot, pentru ca simti ca nu poti trai fara el, nu poti respira, nu poti iubi. Si, desi te-a ranit, continui sa-l iubesti. Ceva insa se intampla in sufletul tau, apare o fisura. Pe zi ce trece, fisura se mareste si ajungi sa-ti dai seama ca nimic, dar absolut nimic nu poate sa-ti mai mascheze durerea. Constientizezi ca, in ciuda faptului ca l-ai iertat, lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel intre voi doi.
 
Ajungi in punctul in care trebuie sa pleci. Si ce daca il iubesti? Il vei iubi si dupa ce va veti desparti. Daca insa alegi sa ramai, te vei distruge.
 
Cand e momentul sa te desparti? Ieri? Azi? Maine? Nimeni nu-ti poate da un raspuns. Tot ce poti face este sa mergi pe marginea prapastiei, numita despartire, si sa te arunci in gol. Pentru ca doar asa vei invata zbori din nou, pusa in fata inevitabilului trebuie sa inveti sa supravietuiesti.
 
Admir acest tip de femeie, suficient de puternica sa vada ca indiferent ce ar spune si ce ar face, nimic nu va fi destul pentru el, barbatul pe care il iubeste, dar de care trebuie sa se desparta! Admir femeia in interiorul careia se da o lupta puternica si alege ce e mai bun pentru ea. Pleaca pentru a iubi din nou, pentru a trai din nou si pentru a gasi o persoana cu care sa fie intr-adevar compatibila.
 
Fii puternica! Da-ti voie sa zbori, cat mai sus!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu