Auto-cunoastere Relatii

Despre fericire!

Despre fericire!Unii oameni isi doresc bani, altii isi doresc functii importante, altii vor sa fie in centrul atentie sau faimosi… Tot ce imi doresc de la propriul meu destin este sa fiu fericita!
 
Trebuie sa fim constienti ca fericirea pleaca de la noi, din interiorul nostru in primul rand si nu e corect sa punem povara obtinerii fericirii noastre pe umerii familiei, prietenilor sau a partenerului nostru. Totodata, este necesar sa avem grija ca sufletul sa nu ne fie afectat de stres, griji si nelinisti ce tind sa ne macine din interior.
 
M-am revazut cu o prietena dupa 3 ani, dar ne-am comportat ca si cum ultima data ne intalniseram ieri. Timpul si distanta nu au afectat relatia. Atunci mi-am dat seama ca, de fapt, fericirea consta in asemenea momente perfecte…
 
In alta zi eram in vizita la mama. Ne uitam amandoua in oglinda si ne aranjam pentru o iesire in oras. Eram vesele si puse pe glume. Am adorat acea clipa de pura fericire alaturi de ea…
 
Uneori ai parte de zile ce incep prost, dar care parca se insenineaza cand colega te intreaba ce ai patit sau iti ofera o imbratisare. Simti atunci ca, pana la urma, totul va fi bine. La fel e si atunci cand, desi esti epuizata din cauza serviciului si o gluma te face sa razi cu lacrimi, te simti acaparata de un val de fericire ce iti trezeste spiritul la viata.
 
Momentul in care iti bei cafeaua in balcon unei pensiuni si te bucuri de peisajul montan din apropiere…Simti o fericire linistita, calma, ce te invaluie usor in bratele acesteia.
 
Suferi din cauza unei iubiri? Nu uita ca cea mai buna razbunare e sa treci peste moment, sa mergi mai departe si sa inveti sa fii fericita si multumita de tine insuti!
 
Fericirea se gaseste cu adevarat in lucrurile mici, care inseamna totul pentru tine. De fapt, e curajul tau de a infrunta viata si de a lupta pentru lucrurile pe care ti le doresti; este aprecierea pentru oamenii care iti sunt alaturi; este puterea pe care o emani. Fericirea este sa ai mereu un cuvant frumos de spus, sa fii generoasa cand poti, sa crezi in puterea ta de a schimba lucrurile prin propriul tau exemplu. Fericirea consta in a avea curajul sa faci lucrurile care te inspaimanta cel mai tare.
 
Da-ti voie tie insuti sa fii fericita! Nu-ti lega picioarele cu lanturi, lasa-le sa alerge libere, sa descopere, sa simta iarba sub talpi!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu