Auto-cunoastere Relatii

Ce isi doreste o femeie?

Ce isi doreste o femeie?Intrebarea care ii baga in ceata pe aproape toti barbatii de pe Pamant! Poti cauta raspunsul in carti, in show-uri de televiziune, in filme sau chiar poti intreba direct femeile. Si totusi, dupa toate acestea, vei simti ca nu ai un raspuns.
 
Cheia este in resemnare si in lipsa intrebarilor, nu vei reusi sa cunosti cu adevarat o femeie, dar cel putin vei afla ce isi doreste de la tine.
 
 Daca iti doresti o relatie puternica, sanatoasa si plina de iubire, alaturi de femeia de langa tine, trebuie sa te concentrezi doar pe 6  lucruri.
 
1 . Ea are nevoie sa simta ca e prioritatea numarul 1 pentru tine;
Atentie! Asta nu inseamna ca ea sa devina nucleul existential al vietii tale. Inseamna doar ca trebuie sa o faci sa se simta cea mai frumoasa femeie din viata ta, pe care o apreciezi si respecti.
 
2 – Ea are nevoie sa simta ca o asculti si ca intelegi ce spune;
Da, o femeie vorbeste despre o mie de lucruri intr-o zi. Femeia nu are nevoie de la tine de prea multe sfaturi despre ceea ce iti povesteste, dar are nevoie sa realizeze ca o asculti, "nu ca te prefaci ca o asculti". Ascultand-o, ii oferi senzatia si increderea ca te intereseaza viata ei de zi cu zi si ca este importanta pentru tine.
 
3 – Ea are nevoie sa se simta in siguranta;
Nu e nevoie sa stii karate sau sa te transformi in Chuck Norris, dar este foarte reconfortant sa vezi ca cel de langa tine face tot posibilul sa aiba grija de tine atat fizic, cat si sufleteste; ca iti e alaturi si atunci cand nu esti in apele tale si ai nevoie de o imbratisare lunga si calda din partea lui.
 
4 – Ea are nevoie sa se simta apreciata;
Femeia are nevoie de confirmarea verbala din partea ta ca o apreciezi. "Iubito iti multumesc pentru ca mi-ai pregatit un mic dejun atat de copios!", "Tu singura ai organizat excursia asta pentru noi? Ce m-as face fara tine, esti o bijuterie!" Odata ce nu o mai apreciezi, o consideri un bun garantat. In momentul acela vei pierde o parte din ea. Cuvintele au o putere infinita. Iti pot transforma o relatie dintr-un vis intr-un cosmar, asa ca ai grija ce spui.
 
5 – Ea are nevoie de un pic de romantism;
Nu insinuez ca ar trebui sa inchiriezi un avion particular si sa o duci in Miami, dar un trandafir, o ciocolata, micul dejun la pat sau o excursie surpriza nu vor dauna niciodata relatiei voastre.
 
6 – Ea are nevoie sa se simta frumoasa;
Orice femeie vrea ca  in ochii barbatului de langa ea, sa fie cea mai frumoasa de pe Pamant. Fa-o sa se simta incredibil de atragatoare in bratele tale si ea iti va oferi inima ei pe loc!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu