Auto-cunoastere Relatii

Invata sa ai mereu zambetul pe buze!

Hei, viata e dificila, complicata si mereu ne surprinde cand ne asteptam mai putin!

Daca viata ar fi floare la ureche, atunci nu am mai invata nimic! Nu vom fi niciodata provocati sa dorim mai mult de la noi, sa facem tot posibilul sa cucerim persoana iubita sau sa obtinem jobul mult visat, cu atat mai putin sa incercam sa evoluam ca persoana. Tocmai de aceea, viata ne surprinde cu tot felul de provocari, menite sa ne ajute sa construim puzzle-ul propriei personalitati. 
Cea mai importanta lectie in viata este sa inveti sa te indragostesti de ea, sa iubesti sa traiesti, sa te bucuri de experientele frumoase, sa treci repede peste cele care iti intuneca sufletul!
 
Este esential sa faci lucruri care te insufletesc si iti bucura sufletul, indiferent ca e vorba de o alergare de dimineata in parc, de gatit prajitura ta favorita sau de a calatori departe de casa. Viata iti ofera o multime de sanse. Tu alegi sa te bucuri de ele sau nu. Important este sa alegi lucrul care te face sa te simti bine. De altfel, persoanele care sunt implinite intotdeauna iti vor spune ca succesul lor sta in lucrurile care le inspira, care le provoaca si care le trezesc pasiune!
 
Obligatoriu este sa ai cativa prieteni alaturi! In momentele grele te scot in oras, te lasa sa vorbesti trei ore, apoi, la randul lor, incearca in urmatoarele trei ore sa te faca sa zambesti. In momentele bune sunt tot langa tine, bucurosi ca te pot vedea cu zambetul pe buze. Cativa prieteni buni, optimisti si mereu gata sa infrunte orice obstacol impreuna cu tine, fac cat o armata intreaga, pregatita sa infrunte orice pericol.
 
E important sa privesti viata cu ochii larg deschisi! Sa nu critici, sa nu judeci, sa nu tragi concluzii pripite. Nu judeca o situatie sau pe cineva inainte sa cunosti toate punctele de vedere. Fii tolerant!
 
Fii informat! Poti avea o viata plina de impliniri daca esti cat mai informat. Lasa-ti mintea sa fie receptiva! Nu te inchide intr-o cochilie si, cu atat mai putin, nu uita sa mai ridici si ochii din telefon pentru a vedea ce se intampla in jur.
 
Fii prezent in propria ta viata! Fii bucuros ca esti in viata azi! Traieste fara regrete, fara "Ce-ar fi fost daca…"! Da-ti voie sa iubesti viata si sa te indragostesti de fiecare zi pe care o traiesti!
 
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu