Dragoste si Sex Relatii

Intalnire cu prietenul “virtual”

Intalnire cu prietenul "virtual"Cand cunosti pe cineva online totul este destul de lejer tinand cont ca fiecare dintre voi se afla in siguranta in spatele monitorului. Insa cand ajungi la momentul in care trebuie sa va intalniti fata in fata, tot confortul tau zboara pe geam. Si desi poate esti foarte emotionata si incantata sa il vezi, in realitatea trebuie sa tii cont de cateva reguli ale intalnirilor cu persoane cunoscute online pentru siguranta ta. Mereu sa ai in vedere ca nu trebuie sa te increzi in oricine doar pentru ca ati impartasit cateva lucruri in comun si ti se pare cel mai de treaba "tip" din lume, uneori aparentele pot fi inselatoare.
– Alege tu locatia unde vrei sa va vedeti si nu il lasa sa vina sa te ia de acasa (e mai bine sa nu stie exact unde locuiesti) si sa va intalniti direct la locul cu pricina.
– Alege un local public, poate chiar o teresa unde sunteti inconjurati de oameni iar daca esti nesigura mai bine adu cu tine si o prietena.
– E mai bine in astfel de cazuri sa platiti consumatia jumi-juma in cazul in care nu iti este pe plac, nu vei simti nevoie sa mai iesi la o a doua intalnire din obligatie.
– Nu te atinge sub nici o forma de alcool, nu vei face o impresie prea buna la o prima intalnire astfel; cu siguranta acesta iti poate afecta logica si poti fi mult prea deschisa.
– Nu ii cere sa te conduca acasa dupa ce intalnirea s-a terminat, e mai bine sa iei un mijloc in comun sau un taxi.
– Nu te intalni noaptea mai ales in zone retrase sau intunecate precum parcurile.
– Asculta-ti instinctele, daca acestea iti spun ca ceva nu este in regula cu acel tip cu siguranta asa este, astfel ca inventeaza o scuza si scapa repede de el.
– Trebuie ca macar o persoana sa stie exact locul si ora unde vei fi la aceasta intalnire.
– Nu ii da numarul de telefon de acasa, doar numarul tau de mobil, daca devine stresant nu e nevoie sa stie toata familia.
 
Trebuie sa ai in vedere ca uneori singura care iti poate avea de grija esti chiar tu. Siguranta ta este mai presus de orice si nu te lasa manipulata de cuvinte sau gesturi foarte frumoase indiferent din partea cui ar veni.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu