Dragoste si Sex Relatii

Regulile de aur ale flirtului

Regulile de aur ale FlirtuluiPentru a flirta nu este absolut necesar sa fii frumoasa ca Angelina Jolie sau extrem de bogat ca Donald Trump. Acestea sunt doar bonusuri extra pentru flirturi scurte care nu aduc aceeasi satisfactie si palesc in compartie cu regulile de baza ale flirtului inteligent si carismatic.
 
Cred ca ai intalnit cu siguranta acele persoane care nu sunt nici pe departe frumoase sau super inteligente insa au acel "vino-ncoa" care te atrag ca un magnet.
 
1. Fii Inteligent
Trebuie sa fii istet pentru a realiza cand este momentul oportun si cand nu pentru a initia un flirt. Nu e posibil sa poti flirta oricand, oriunde. Foloseste rationamentul plus instinctul pentru a gasi fix acel moment cand stii ca il vei prinde in plasa. Sa fii inteligent este sa stii cu mult inainte exact ce vrei de fapt si care iti este scopul. Si sa fii mereu cu ochii in patru, pentru ca daca mergi legat la ochi risti cu siguranta sa te impiedici.
 
2. Ai Rabdare
E important sa pari increzatoare. Mereu ajungi sa iti poti surprinde placut partenerul pe care vrei sa il prinzi prin persistenta ta dar si rabdarea cu care te prezinti mereu acolo. Faptul ca renunti usor sau te dai batuta fie devii rautacioasa daca nu iti raspunde imediat nevoilor tale, nu este atragator pentru nimeni; cu atat mai putin va dori sa inceapa ceva cu tine. Insa daca ii arati ca ai rabdarea necesara si ca interesul tau nu este doar o joaca, cu siguranta va veni momentul cand va ceda.
 
3. Fii pregatit
Fii mereu in alerta pentru flirt. Asta inseamna sa nu pierzi inutil oportunitatile sau momentele in care sunteti singuri lasand o liniste coplesitoare sa se aseze intre voi doi sau sa va ignorati. Insa flirtul de succes apare mereu atunci cand mai putin te astepti. Mereu trebuie sa fii pregatita.
 
Viata poate fi ca o cutie de ciocolata de diferite sortimente. Niciodata nu o sa stii ce gest va avea decat in momentul in care o gusti. Si tine minte, un refuz nu inseamna de acum sfarsitul vietii tale, e doar o experienta, o poveste de care vei putea rade mai tarziu, e important insa sa stii ca valorezi totul.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu