Dragoste si Sex Relatii

Esti indragostita? Ce sa nu faci…..

Esti indragostita? Ce sa nu faci…..Dragostea te poate lua prin surprindere cand mai putin te astepti. Uneori putem fi luati de val dar sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa eviti sa le faci.
A.    Sa te joci cu focul
Fie ca incerci sa il faci gelos, fie ca incerci sa il ignori si sa te prefaci ca nu iti pasa, fie sa ii vorbesti de rau prietenii doar pentru a petrece mai mult timp cu tine, nu sunt solutiile ideale. Se apeleaza la astfel de jocuri pentru "a proba" daca persoana respectiva chiar te iubeste.
B.     Sa spui mici minciuni
Cand te simti nesigur pe tine, minciunile te pot ajuta sa iti cresti propria incredere. Dar cu cat minti mai mult, cu atat va trebui sa muncesti mai mult pentru a mentine aparentele.
C.     Nu uita! E OK sa fii exact cine esti
Nu trebuie sa fii perfect sau sa fii placut de toata lumea. Ofera-i partenerului sansa sa descopere exact cum esti. Pentru ca in cele din urma vrei sa fii cu cineva care te place asa cum esti tu.
D.    Tragi plasa prietenilor
Sa te indragostesti poate fi incitant. Si cand cunosti aceasta noua persoana care iti atrage toata atentia este usor sa pierzi legatura cu restul prietenilor. Dar cu totii avem nevoie de prieteni buni, pentru ca acestia iti vor fi alaturi mereu.
E.     Prea posesiva
Daca il vezi vorbind cu altcineva asta nu inseamna ca trebuie sa iesi la atac cu arme si cutite. Prea posesiva, prea autoritara mult prea devreme poate incheia repede o relatie care de abia a inceput.

            Nu uita, prietenul tau este o persoana care are sentimente si poate reactiona. Nu esti proprietara asupra lor. Trebuie sa ai incredere ca va face alegerea corecta, doar asa vei avea parte de o relatie puternica si de lunga durata.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu