Dragoste si Sex Relatii

Indrazneste sa fii diferita

Indrazneste sa fii diferitaAm crescut toate cu basme in care fiecare printesa trebuie salvata, actiune inca pastrata in majoritatea filmelor de astazi. Si desi cei mai multi barbati adora sa isi imagineze ca sunt cavaleri in armurma si salvatori, e greu sa ii privesti asa cand personalitatea unora dintre ei este a unei domnisoare firave ce nu se descurca in nicio situatie. Insa poti atrage un print asa cum iti doresti tu, trimitand semnalele corespunzatoare.

A. Fii decisiva: Multe dintre femei prefera sa nu fie puse in fata luarii unei decizii si sa planuiasca ea intalnirile. Si da, este placut sa oferi  partenerului oportunitatea sa te surprinda, dar este foarte placut pentru el cand te vede pe tine decisa si pregatita pentru o intalnire de milioane pe care o poti planui chiar tu. Desi baietilor le place sa fie salvatorii nu sunt nici impotriva fetelor care stiu ce vor de la viata si care stiu sa faca o alegere de una singura fara sa fie tinuta de mana la fiecare pas.
B. Fii independenta: Nu te poti astepta ca baiatul sa fie cel care te poate sustine financiar sau chiar sa fie in permanenta langa tine oferindu-ti companie. Trebuie sa fii puternica atat din punct de vedere profesional, cat si social. E important sa ai grupul tau de prietene si activitati care nu il includ neaparat si pe printul tau. Astfel ii oferi si lui libertatea de care are nevoie, dar iti oferi si tie sansa de a te relaxa si de a fi doar tu cu fetele razand, discudand in voie fara sa iti faci griji ca trebuie sa te comporti altfel deoarece ar fi el prin preajma.
C. Incredere: un lucru pe care il cauta barbatul la o femeie este sa vada ca poate sa aiba toata increderea in ea. Ca ii poate impartasi orice, fara sa ii fie frica ca va fi judecat sau ignorat. Faptul ca nu este nevoit sa joace teatru sau sa se ascunda de ea pentru a o cuceri valoreaza mult, ofera o baza si un confort unei viitoare relatii ce formeaza o baza buna pentru un inceput.
D. Umor: este ca mirodenia ce face ca toata mancarea sa aiba un gust exceptional. In plus, baietilor le place sa glumeasca chiar si atunci cand vorbesc despre ceva serios; cui nu ii place sa rada si sa se simta bine cu persoana de langa el? Incearca sa fii relaxata si nu te abtine de la glume doar pentru a parea serioasa.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu