Dragoste si Sex Relatii

Mentine vie iubirea dintre voi

Mentine vie iubirea dintre voiAi gasit iubirea pe care o doreai insa acum trebuie sa faci totul pentru a o mentine. Inainte de a te arunca intr-un ocean de intrebari de genul: “Oare vom rezista mult timp impreuna? Oare ma iubeste suficient de mult? Oare suntem suflete pereche?” trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda si sa alimentezi pasiunea dintre voi. Nu trebuie sa te ingrijorezi, nu este foarte complicat atat timp cat exista sentimente intre voi. De fapt, sa mentii iubirea vie dintre voi este mai usor decat ai crede daca acorzi timpul si atentia necesara.

A. Ridica gradul de intimitate dintre voi doi:
Aici nu fac referire la faptul ca ar trebui sa faceti mai mult sex (desi nu trebuie ignorata aceasta parte). Intimitatea poate face referire si la gesturi precum: va sarutati mai des, faceti mai multe lucruri impreuna, va imbratisati de cel putin 2 – 3 ori pe zi, impartasiti idei si experiente traite pe parcusul zilei, va cereti sfaturi. Important este sa aveti acea cale comuna dintre voi doi… vie si dornica de a fi acolo unul pentru celalalt.

B. Un pic de romantism in fiecare zi:
Nu este nevoie de o ocazie ca Sf. Valentin sau o aniversare pentru a fi romantici. Ceea mai buna cale de a mentine iubirea in viata este sa gasesti un pic de romantism in cele mai neasteptate momente.
–    in loc sa serviti masa stand in fata televizorului, mai bine stinge televizorul, aprinde o lumanare parfumata, pune un pic de muzica pe fundal si mancati impreuna.
–    dimineata cand mergeti impreuna spre serviciu, faceti o mica oprire de 10 minute si beti cafeaua impreuna.
–    faceti sport impreuna fie ca e vorba de mers la sala, la jogging sau mersul cu bicicleta, includeti-va unul in activitatea celuilalt.
–    sa gatiti amandoi e mult mai placut, amuzant si poate chiar senzual sa faceti asta impreuna, decat o singura persoana sa faca toata munca.

C. Acordati-va timp sa vorbiti
Uneori nici nu conteaza despre ce vorbiti, fie ca e vorba de trecut, de prezent, de viitor, despre probleme, despre serviciu, despre familie, atat timp cat vorbiti unul cu altul gasiti acel loc de confort si incredere de care relatia voastra are nevoie. Si chiar daca sunteti destul de des impreuna, pastreaza si un moment in care sa iti intrebi partenerul ce vise are, ce isi doreste, ce ii lipseste etc. Pentru ca oricat de mult v-ati cunoaste, orice persoana este intr-o continuua schimbare.

D. Sprijinul inseamna totul
Indiferent cat de tare v-ati certat, este important sa stiti ca veti trece peste asta si ca mereu o sa fiti unul acolo pentru celalalt. In viata trecem atat peste momente fericite cat si nefericite… este o mangaiere emotionala enorma sa stii ca partenerul/partenera este indiferent de situatie alaturi de tine sprijinindu-te, motivandu-te, sustinandu-te.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu