Dragoste si Sex Relatii

6 mituri despre relatii

6 mituri despre relatiiO relatie perfecta nu inseamna ca nu trebuie sa muncesti pentru ea:
  Nu exista relatie fara compromisuri, certuri, conflicte, contradictii… din simplul fapt ca sunteti doua persoane diferite, cu obisnuinte si pasiuni diferite, ce incearca sa construiasca impreuna o punte comuna.

Daca va iubiti cu adevarat atunci stiti exact ce isi doreste sau simte partenerul:
  In primul rand, nu avem puteri magice, nu putem citi ce este in inima sau mintea propriului partener, cu atat mai putin, nu putem ghici ce simte intr-un anumit moment sau ce isi doreste de la noi daca acesta nu vorbeste cu tine. Astfel ca  mai bine comunicati decat sa va axati pe principiul "poate isi da seama singur".

Sunteti suflete pereche? Atunci pasiunea niciodata nu o sa dispara:
  Gresit, in timp intensitatea pasiunii scade, pentru ca exista un nivel de adrenalina in momentul in care va cunoasteti si un alt nivel de adrenalina dupa ce ati cam descoperit tot ce puteti despre acea persoana, iar acum ies la iveala si micile lui defecte… Pasiunea trebuie intretinuta cu mici picanterii, niciodata insa ignorata.

Gelozia este un semn ca te iubeste cu adevarat:
  Fals, gelozia poate fi si un semn de posesivitate, incertitudine, caracterul unei persoane slabe care incearca sa compenseze propria nesiguranta punand pe umerii tai acuzatii nefondate care in timp pot aduce crapaturi serioase relatiei voastre.

Certurile pot distruge o relatie:
  Certurile sunt binevenite intr-o anumita masura pentru ca atunci de abia aveti curajul sa spuneti exact ce ganditi, care va sunt nemultumirile si ce doriti. Cu aparitia cearturilor vin si solutiile, ce nu vor face decat sa intareasca si mai mult relatia dintre voi.

Ca o relatie sa mearga unul dintre parteneri trebuie sa se schimbe:
  O relatie este de succes atunci cand doua caractere pot gasi lucruri comune, in acelasi timp pastrandu-si personalitatea, sa fii fericit inseamna sa poti fi tu insuti.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu