Auto-cunoastere Relatii

Imi este dor de tine!

Imi este dor de tine!Nici o poveste de dragoste, indiferent cat de scurta este, nu e mai putin importanta sau mai putin pasionala. Dragostea poate fi la fel de inflacarata, iar durerea la fel de profunda.

Fiecare relatie lasa o urma in inima, iar tu oferi mereu o bucatica din sufletul tau celeilalte persoane. Din fiecare poveste invatam ceva si ne maturizam intr-un fel sau altul, indiferent ca suntem constienti de asta sau nu.

Uneori, lasi in urma relatii despre care stii ca nu ti-ar fi facut nici bine, nici rau. Esti constienta ca alegerea de a merge mai departe a fost cea mai buna. Si acum esti bine, esti fericita, iar tot ce ti-ai dorit se indeplineste usor-usor.

Dar ai momente cand ti se face dor de el. Nu de tot ce-ati trait impreuna, ci de anumite clipe. Zambesti, iar pentru o clipa te lasi invaluita de acel sentiment de dor…

  • de a-i auzi rasul;

  • de modul in care te privea;

  • de locurile in care mergeati impreuna;

  • de felul strengar in care te facea sa zambesti;

  • de prietenia voastra.

Anumite legaturi sunt imposibil de explicat. Anumite legaturi sunt puternice, chiar daca totul indica ca sunt rupte. Anumite legaturi sfideaza distanta, timpul si logica. Pentru ca anumite legaturi sunt, pur si simplu, menite sa fie.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu