Dragoste si Sex Relatii

Condimente pentru o viata intima perfecta

Acum 125 de ani vibratoarele erau folosite in scop terapeutic. Femeile isterice erau tratate cu ajutorul acestui aparat care la inceputuri era manual. Renumitul vibrator al doctorului Macaura a starnit critici, revolte, pareri si a scris o pagina in istoria sexuala.

Astazi gasim pe piata diferite modele, cum ar fi cele anale, cele clasice sau cele menite sa stimuleze punctul G. Varietatea nu este o problema, magazinele specializate, cum ar fi cel recomandat de noi: www.4love.ro aduc in vizorul clientelei o gama larga. Aici putem gasi vibratoare clasice, realistice, anale, clitoridiene, duble sau cu bile.

Fiecare are avantajul lui, fiecare aduce un beneficiu sau exploreaza o anumita senzatie. In functie de ceea ce considerati voi dragelor, ca vi se potriveste, trebuie sa va faceti curaj si sa alegeti fara a sta pe ganduri.

Vibratoarele reprezinta o jucarie ideala pentru femeile constiente de sexualitatea lor, ajuta la explorarea propriului corp si inlatura inhibitiile. Ideale sunt cele care imita pielea umana insa se pot gasi si vibratoare din silicon, latex sau metal. Sunt un real ajutor pentru femeile care ating greu orgasmul sau care doresc sa isi exploreze profund corpul. Nu trebuie sa uitati ca inainte de a folosi vibratorul, trebuie lubrifiate atat buzele inferioare cat si cele superioare ale vulvei, deschiderea vulvei si perineul, pentru a sta departe de probleme si pentru a va bucura de senzatiile dorite.

Din modele de la jos puteti sa va alegeti ceea ce credeti ca vi se potriveste:

Condimente pentru  o viata intima perfecta

 

                                                                            Condimente pentru  o viata intima perfecta

 

Condimente pentru  o viata intima perfecta

Acum ca am lasat inhibitiile la o parte, va urez distractie placuta!

Tatiana Mitrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu