Dragoste si Sex Relatii

Intre suflete pereche nu exista distanta!

Intre suflete pereche nu exista distanta!Daca va iubiti cu adevarat, nu veti lasa kilometrii dintre voi sa duca la aparitia unei prapastii. Multe persoane spun ca nu se vor complica cu o relatie la distanta, pentru ca aceasta nu rezista. Da, nu rezista! Presiunea este data nu de distanta care va desparte, ci de golul care se naste in sufletele voastre.

Adevarata dragoste salasluieste in inima, nu in granitele fizice. Acestea din urma sunt usor de depasit, pentru ca multe lucruri pot fi facute si la distanta, iar restul atunci cand va vedeti. Iar daca vreti sa fiti victoriosi, nu trebuie sa uitati de vorbele dulci ori de dorul care va mangaie sufletele. Trebuie sa vi le impartasiti constant. Nu uitati sa vorbiti si, cu atat mai putin, sa va priviti si sa impartasiti unul altuia experientele pe care le traiti in fiecare zi. Mai presus de toate, nu uitati sa fiti prieteni si sa radeti.

Nu lasati ca timpul, banii si presiunile sociale sa va opreasca in a avea acele escapade care sa va consolideze relatia. Kilometrii apar atunci cand ne distantam sufleteste, cand dragostea moare, cand interesele nu mai sunt comune. De altfel, separarea interioara apare si intre doua persoane care locuiesc impreuna de ani de zile. Asadar, distanta nu are nimic de-a face cu transformarea sentimentelor.

 

Atat timp cat credeti in iubirea voastra, merita orice efort pentru a reusi sa construiti ceva impreuna.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu