Auto-cunoastere Relatii

Motive pentru care sa nu te impaci cu fostul

Motive pentru care sa nu te impaci cu fostulSunt momente cand slabiciunea pune stapanire pe tine si tot ce iti doresti e sa-ti suni macar pentru o secunda fostul, doar pentru a vedea ce mai face! Daca este bine? Ce planuri are? Oare iti duce dorul?

Motive pentru a nu te impaca cu fostul:

  1. 1. Nu uita ca suferinta ta a fost profunda si de lunga durata. Chiar vrei sa mai treci o data printr-o astfel de durere? O inima franta nu poate fi carpita, iar ranile provocate de cuvinte nu se vor vindeca doar cu o imbratisare sau cu un sarut. Chiar daca te impaci, aceleasi probleme vor fi acolo, aceleasi amintiri si indoieli iti vor chinui inima.

  2. 2. Faptul ca-i acorzi a doua sansa, nu inseamna ca se va schimba! Aceleasi probleme care au dus la despartire vor fi prezente si, probabil, vor duce din nou la destramarea voastra. Puteti merge mai departe doar daca ii accepti toate defectele, fara sa-i mai reprosezi nimic.

  3. 3. De cand v-ati despartit, dupa ce ai trecut de durere, de dorul zilnic, de dorinta nebuna de a-l cauta, ai descoperit ca esti bine! Dorul nu mai este la fel de puternic, esti bine si fara el in viata ta! Nu ii redeschide usa inimii tale, daca ea incepe sa se vindece. Nu meriti durerea.

  4. 4. Nu uita ca totul era impotriva voastra. El isi dorea altceva decat tine, majoritatea familiei nu-l suporta, iar pe tine te lega de el doar frica de a nu fi singura.

Meriti ceva mai bun decat el! Nu te multumi cu marfa second-hand, cand poti avea ceva de calitate langa tine!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu