Auto-cunoastere Relatii

Gesturi potrivite intr-o relatie

Gesturi potrivite intr-o relatie

Ce decizii iei intr-o relatie? Ce este potrivit dar nepotrivit? Noi am facut o lista cu elementele cheie de care trebuie sa tii cont:

Prieteni

Chiar daca esti intr-o relatie perfecta din punctul tau de vedere, nu inseamna ca trebuie sa rupi prieteniile! E de inteles ca majoritatea atentiei tale este acum acordata iubitului, este normal, dar nu uita de prietenii tai, care ti-au fost alaturi si la bine, si la greu, si care vor fi alaturi de tine chiar si daca acest iubit nu va mai exista. Incearca, pe cat posibil, sa pastrezi aceste prietenii. Nu le exclude doar pentru ca esti indragostita pana peste cap. Prieteni adevarati se gasesc greu!

Comparatii

Daca incepi sa iti compari relatia cu altele te avertizez ca pasesti pe un teren minat! Fiecare om e diferit, de aceea si relatiile sunt diferite. Faptul ca un cuplu se giugiuleste in public, de dimineata pana seara, nu inseamna ca si voi trebuie sa procedati la fel. Trebuie sa faceti impreuna doar lucruri care va reprezinta. Faptul ca auzi o femeie spunandu-i celui pe care il iubeste "motanel" de 150 de ori pe zi, nu reprezinta definitia "iubirii adevarate" si nici nu inseamna ca voi va iubiti mai putin!

Supraanaliza relatiei

Totul merge foarte bine in relatia de cuplu, va intelegeti bine, stiti cand sa faceti compromisuri, cand sa lasati de la voi, sunteti pe aceeasi lungime de unda! Daca totul indica faptul ca lucrurile intre voi merg bine, inseamna ca asa este! De ce ai vrea sa strici asta exagerand cu analiza, incercand sa cauti indoieli, sa dezgropi trecutul, sa cauti motive sa fii geloasa, sa compari relatia voastra cu a altora? Nu iti sabota singura relatia, las-o sa-si urmeze cursul normal.

Dispute

Fie ca vrei, fie ca nu, la un moment dat va veti certa, uneori din motive serioase, alteori din cele mai banale lucruri posibile! Important este sa nu exagerati. E normal sa aveti opinii diferite, dar e la fel de normal, pentru binele relatiei voastre, sa ajungeti cat de repede la un compromis. Fara tipete, fara reprosuri, fara cuvinte dure! Nu merita sa pierdeti timp certandu-va, in loc sa va iubiti.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu