Dragoste si Sex Relatii

Arata-i cat de mult il iubesti!

Arata-i cat de mult il iubesti!Dupa o anumita perioada, cand confortul si siguranta se instaleaza in relatie, este foarte simplu sa uitam de noi! Uitam sa ne rasfatam, sa ne alintam, sa ne iubim!

Probleme intotdeauna vor fi, asa e viata! Fie te certi cu familia, colegii, fie esti nervoasa ca anumite proiecte nu merg bine, fie esti nemultumita de propria persoana sau de alegerile pe care le faci, iar cand ajungi acasa iti versi nervii pe partener! Te legi de un lucru banal si faci un intreg scandal, doar pentru ca tu sa iti descarci o parte din stres. Desi el nu are nici o vina, este tinta ta! Opreste-te!

Iubitul tau nu e un sac de box. Risti sa-l indepartezi de tine, sa inceapa sa te priveasca altfel din cauza reactiilor tale. Decat sa dai nastere unei distante intre voi doi, mai bine spune-i cat de mult apreciezi ca este alaturi de tine! Readu-i aminte ca el este prietenul tau de incredere, cu care vrei sa te consulti, nu pe care sa-l insulti!

Cele mai simple lucruri ce sunt apreciate de un iubit:

– Faptul ca, dupa o zi lunga, te vede cum ii zambesti si ii spui cat de dor ti-a fost de el;

– Cand mai putin se asteapta, poate transpirat si murdar, stresat, preocupat, tu il privesti in ochi si ii spui cat de mult il iubesti;

– Apreciaza modul in care ii esti alaturi chiar si atunci cand nu vrea sa vorbeasca, dar iti simte capul cum se sprijina de umarul lui;

– Stie ca poate avea incredere totala in tine, ca esti stalpul lui de sprijin si ca niciodata nu vei face nimic pentru a-l dezamagi;

– Adora modul in care te aranjezi doar pentru ca stii ca veti iesi impreuna.

– Ii place sa-ti simta mana intr-a lui si o cauta atunci cand ea nu este acolo.

 

Tot ce isi doreste un partener de la iubita lui este ca aceasta sa nu uite ca, indiferent cat timp a trecut de cand sunt impreuna, tot mai doreste sa o auda spunandu-i ca-l iubeste, ca-l adora.

Iar daca ne gandim bine, sunt aceleasi lucruri pe care le dorim si noi din partea partenerilor! Ce ne opreste in a le oferi la randul nostru?

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu