Auto-cunoastere Relatii

Cu cine sa te casatoresti?

Cu cine sa te casatoresti?Dragostea are atatea fete, incat te arunca intr-un labirint din care nu mai stii cum sa iesi! Uneori ai impresia ca toate alegerile pe care le faci te duc catre o fundatura! Si atunci apare intrebarea: ce sa aleg?

Sa faci pasul catre casatorie este unul dintre cele mai importante capitole din viata ta. Nimeni nu se casatoreste cu ideea ca, in 8 luni sau 10 ani, va divorta! Dar acest gand te poate infricosa. Daca faci alegerea gresita? Daca ar trebui sa mai astepti? Oare este acum momentul potrivit pentru tine?… Sute de intrebari iti incoltesc inima si o pun la zid, sub un tir de indoieli. Simti cum panica iti bate la usa, indoiala incearca sa forteze geamul si nu ai pe unde sa scapi!

Important este sa alungi frica! Ea te paralizeaza, nu te lasa sa evoluezi, nu-ti permite sa vezi dincolo de obstacol, nu te lasa sa traiesti la potentialul tau maxim! Uneori nu suntem cu adevarat pregatiti pentru ceea ce inseamna casatorie, dar daca iubesti, atunci trebuie sa ai incredere ca totul e posibil, inclusiv sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.

Si ramane intrebarea: cu cine sa te casatoresti?

Te poti casatori dintr-o multitudine de motive, din dragoste, din pasiune, pentru bani, din nebunie, din loialitate, din respect, din iubire tanara si nelinistita, din increderea ca el poate sa iti ofere totul, din dorinta de a schimba ceva sau din dorinta de a fugi catre altceva. Motivele sunt sute, aproape ca nu iti ajunge o pagina intreaga pentru a le insira pe toate.

Sfatul meu este sa te casatoresti cu cel mai bun prieten, cu persoana care te intelege, te respecta si iti este loiala. Cu barbatul care te saruta seara si iti sopteste ca te iubeste, care te ia de mana mandru si te tine in brate strans, ca nu cumva sa te scape. Care stie sa-ti fie alaturi atunci cand iti este greu, care stie sa te asculte si nu incearca sa te schimbe, pentru ca s-a indragostit de tine asa cum esti. Pentru ca vrea sa construiti ceva impreuna si sa va bucurati de tot ceea ce are viata sa va ofere. Pentru ca adora fiecare clipa cu tine si nu lasa ca certurile sa va intunece relatia.

Casatoreste-te cu cel care te invata sa ai incredere in tine, care iti spune ca poti face orice iti propui si alaturi de care simti ca poti evolua. Casatoreste-te cu cel care te iubeste si care nu uita sa te faca sa zambesti!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu