Dragoste si Sex Relatii

Fosta lui incepe sa va faca probleme

Fosta lui incepe sa va faca problemeIti iubesti partenerul si ai face orice pentru el, te simti fericita si protejata in bratele sale, confortul cuibului vostru te face sa te simti in siguranta si iubita. Si toata linistea din viata voastra de cuplu poate fi data instant peste cap cand fosta lui incepe sa apara in peisaj.
 
Fie ca incepe sa il sune la ore total nepotrivite, fie ii cere ajutorul in cele mai banale situatii, asta nu face decat sa determine aparitia unei tensiuni intre voi doi, deoarece gelozia nu va intarzia sa apara. Iar tu vei fi doar la cativa pasi de a o jumuli un pic!
 
Increderea este esentiala pentru fericirea unui cuplu, indoiala si neincrederea nu fac decat sa transmita un val de nesiguranta si teama. De aceea, pentru binele tau sufletesc dar si pentru relatia voastra este indicat sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti. E important sa il rogi sa inceteze aceste comunicari cu ea, deoarece pentru tine se traduce ca o lipsa de respect pentru relatia voastra. Intelegi ca a facut parte din viata lui la un moment dat, dar nu doresti sa faca parte din viata lui si acum. 
 
Ai tot dreptul sa stabilesti anumite limite in propria relatie in functie de ce poti accepta si ce nu, pentru ca altfel poti ajunge in situatii in care te macini pe interior si poti lua decizii bruste si nepotrivite pentru voi doi.
 
Daca el nu vrea sa dea drumul fostei iubite din viata lui, desi poate fi dureros de acceptat, inseamna ca in ea gaseste ceva ce tu nu ii poti oferi, poate cu ea poate discuta anumite subiecte pe care nu le poate impartasi cu tine, iar legatura lor ascunde un trecut intim si romantic care poate nu a murit si inca mai exista in inima lor. In cazul acesta, va trebui sa iei o decizie pentru binele tau. Poate fi una foarte usoara in cazul in care el realizeaza ca tu esti iubirea vietii lui si nu ar face nimic sa te raneasca si atunci renunta la ea fara sa se gandeasca o clipa, sau poate vei realiza ca din pacate el nu este chiar persoana de care te-ai indragostit.
 
Niciodata sa nu iei o decizie brusca sub influenta emotiilor de necontrolat ce doar o gelozie puternica o poate determina, ai rabdare sa te calmezi si sa iti analizezi situatia la rece si pe cat posibil dintr-un punct de vedere rational. Nu te grabi si ai rabdare, poate si el trece printr-o perioada confuza, ofera-i sansa sa lupte pentru voi doi. Dar cel mai important este sa nu renunti tu inainte de a face tot ce iti sta in putinta pentru binele si succesul relatiei voastre.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu