Dragoste si Sex Relatii

Ce conteaza in dragoste…

Ce conteaza in dragoste...Iubirea te poate determina sa te misti atunci cand tu preferi sa stai pe loc, te face sa zambesti cand ochii tai sunt incarcati cu lacrimi, te impinge sa iti traiesti viata la potentialul ei maxim.
 

  1. Ca sa fii fericit intr-o relatie trebuie sa simti ca cel de langa tine este cel alaturi de care vrei sa imbatranesti.

 

  1. Cuvintele nu au nicio valoare decat daca sunt sustinute de un comportament frumos fata de cel pe care sustii ca il iubesti.

 

  1. O femeie va sti daca barbatul care se uita in ochii ei o vede pe ea sau pe altcineva.

 

  1. O femeie apreciaza inainte de orice sentimentul de siguranta si protectie pe care barbatul la care tine il poate oferi.

 

  1. Iubiti cu adevarat in momentul in care realizati ca desi nu sunteti perfecti pentru oamenii din jurul vostru, sunteti perfecti unul pentru celalalt.

 

  1. Este mai interesant sa iti traiesti propria poveste de iubire decat sa traiesti privind iubirea altor persoane ce se desfasoara in fata ta.

 

  1. Poti trece cu adevarat peste o relatie de abia in momentul in care hotarasti sa iti oferi inima in mainile altcuiva.

 

  1. Poti iubi cu adevarat de abia in clipa in care ai hotarat sa iti lasi trecutul undeva in spatele tau si nu incerci sa il mai readuci in prezent.

 

  1. Nu poti sa duci dorul cuiva cu adevarat daca nu ai avut timp suficient pentru a-l cunoaste si pentru a te atasa de ceea ce el reprezinta pentru tine.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu