Dragoste si Sex Relatii

Motive pentru care el nu are chef de sex

Motive pentru ca el nu are chef de sexNu intelegi poate de ce partenerul nu mai este atras intim de tine si toate steguletele rosii incep sa iti apara prin fata ochilor. Incepi sa te intrebi daca nu este vina ta, sau poate doreste sa rupa relatia, nu mai esti suficient de atragatoare etc. tot felul de motive iti vor inunda mintea si te vor stresa. In primul rand, si baietii, la fel ca si fetele, au momente cand pur si simplu nu au chef de sex fara sa fie niciun fel de motiv, asa ca nu cumva sa faci din tantar-armasar cand situatia nu o cere. Poate in randurile de mai jos vei intalni motivul din care el nu are chef de o mica harjoneala printe cersafuri.

 
1. In ultima perioada increderea in sine a scazut foarte mult, daca barbatul nu are o stima de sine ridicata, mai ales in potentialul sau de a satisface, cu atat mai putin va avea chef de sex.
 
2. E bine stiu ca atunci cand partenerul are probleme profesionale sau financiare, cu atat mai putin se va gandi la sex; mintea lui este stresata de probleme pe care considera ca numai el le poate rezolva, si nu o partida fierbinte de sex.
 
3. Problemele emotionale dintre voi doi, certurile care par interminabile, pot taia cu totul elanul pe care el ar fi putut sa il aiba, pentru ca desi tie posibil sa iti treaca supararea in 10 minute, lui sa ii ia o zi intreaga pana sa isi revina.
 
4. Daca tu ai avut cumva anumite probleme care nu te au lasat sa te poti bucura de partea intima si l-ai refuzat cam des, acum el ar putea avea o problema in a initia partida, din frica de a nu fi refuzat; decat sa se trezeasca umilit din nou prefera sa stea cuminte in banca lui.
 
5. Desi poate nu crezi, si partenerul tau are nevoie din cand in cand de o atentie mai mare asupra unui preludiu facut ca la carte; macar o data la ceva timp e nevoie ca  partenerul sa fie motivat; nu doar "bang-bang" si gata!
 
6. Are probleme in familie sau personale pe care ii este frica sa ti le impartaseasca si prefera sa se inchida in propria lui colivie decat sa iti spuna ce se intampla.
 
7. Un alt motiv, poate si cel mai neplacut, este ca nu are chef de sex pentru ca fie il primeste din alta parte, fie ca atentia lui este atrasa de o alta aparitie feminina din peisaj ce s-a strecurat in inima lui cand tu nu te uitai.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu