Auto-cunoastere Relatii

Fii propriul tau erou!

Sfatul lunii!Timpul are mai multa valoare decat banii. Oricand poti face mai multi bani, dar niciodata nu poti obtine mai mult timp.

Viata e doar una! Ai grija cum ti-o organizezi, cum alegi sa o traiesti si cui permiti sa intre in ea. Nu-ti pierde noptile lasand grijile si temerile sa puna stapanire pe sufletul tau, macinandu-l.

Imbratiseaza optimismul si rasul. Sunt doua din armele care te pot pune pe picioare, care te ajuta sa-ti recapeti puterea pentru a lupta. Fii curajos si nu te lasa prada problemelor. Fii propriul tau erou!

Inainte de a lua orice decizie, ai grija sa nu traiesti cu regretul ca nu ai incercat. Nu e nici o problema daca risti si pierzi; nu e nici o problema daca plangi si cazi; nu e nimic daca intalnesti esecul. Toate acestea au rolul de a te face mai puternic, de a-ti arata care-ti sunt slabiciunile si de a-ti creste increderea in sine.

Nu trebuie sa-ti fie frica sa gresesti, dar nici nu trebuie sa te temi sa repari greseala. Da, tu ai rolul principal in propria-ti viata. Scrie randurile destinului tau astfel incat sa fie memorabile.

Inainte de a avea grija de inimile altora, ingrijeste-te ca a ta sa fie bine si sa bata puternic si increzator. Fii curajoasa, doar vorbim de timpul tau!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu