Dragoste si Sex Relatii

Zambeste! Si dragostea va dura!

Zambeste! Si dragostea va dura!Problemele din cuplu apar la tot pasul. Depinde doar de cei doi parteneri ca lucrurile sa nu ia amploare.

E important ca, atunci cand problemele se aduna, el sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa te ridici.

E placut pentru el sa vada cat de mandra te-ai simtit ca te-a ajutat.

E surprinzator de dulce pentru inima ta atunci cand primesti un buchet de flori, fara sa fie o ocazie, din partea celui care te iubeste doar pentru a te vedea zambind.
E relaxant pentru el sa-ti simta bratele iubitoare in jurul taliei lui, iar capul tau sprijinindu-se pe umarul sau, spunandu-i cat de mult il apreciezi.

E fantastic sa vezi cum te aplauda si este alaturi de tine in a-ti indeplini visele. Aproape ca te impinge sa zbori si nu-ti leaga pietre de picioare pentru a te trage inapoi.

E ideal pentru el atunci cand vede ca-l lasi sa fie barbatul tau si nu-i impui sa faca ceva anume.

E necesar sa-l simti aproape chiar si atunci cand este departe, dar distanta dintre voi e tot mai mica, deoarece face tot posibilul pentru a-ti fi alaturi.

E imbietor pentru el atunci cand il faci sa zambeasca, cand reusesti sa aduci lumina in ochii lui chiar si cand ar prefera sa stea in intuneric.

E magic atunci cand doua persoane ajung sa se completeze si isi accepta defectele si problemele, cand hotarasc impreuna sa treaca peste toate deoarece isi doresc sa lupte si sa le fie bine!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu