Dragoste si Sex Relatii

Amintirile in doi incap intr-un bagaj!

Amintirile in doi incap intr-un bagaj!Am putea spune ca viata este o continua cautare de momente si amintiri, care mai de care mai interesante, fascinante, nebunatice. Le asezam apoi intr-un bagaj, intr-un colt al sufletului, la care ne intoarcem iar si iar, atunci cand parca ne-am pierdut calea, cand vrem sa ne regasim, cand vrem sa revedem privirea cuiva drag ori sa ne potolim dorul.
 

In aceste bagaje gasim vechi iubiri, doruri apuse, zambete aproape uitate, momente datorita carora am crescut si ne-am maturizat. In aceste bagaje ascunzi prima iubire, primul sarut, prima atingere de mana… In ele ascunzi vise, dorinte si amintiri, momente care ti-au adus fericirea.

In unul din aceste bagaje ai ascuns si amintirea lui, cuvintele rostite, atingerile care ti-au facut inima sa pulseze mai tare, sarutarile care te rupeau de realitate. Acolo iti ascunzi o bucatica din inima ta, pentru ca ea va fi mereu a lui. In acel colt se afla o iubire a carei flacara nu a putut fi stinsa, ci doar izolata. Uneori, in acel colt te retragi pentru a rememora amintirile…

In unele bagaje inchidem si o parte din noi. Iar in altele ne regasim de fiecare data, aducandu-ne aminte cine suntem, ce vrem de la viitor si de ce trecutul e trecut.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu