Auto-cunoastere Relatii

Fii o persoana puternica!

Fii o persoana puternica!Persoanele puternice sunt mereu increzatoare in propriile forte si isi indeplinesc toate obiectivele!
 
Daca nu crezi in tine, de ce s-o faca altcineva? Daca te vezi drept o persoana urata si te prezinti intr-o astfel de lumina, atunci si cei din jur te vor privi la fel!
 
Caracteristicile unei persoane puternice:
 
Nu apeleaza la scuze. O persoana responsabila mereu isi va asuma ceea ce a spus, ce a gandit sau modul in care a actionat. Niciodata nu va fi lasa si nu va da vina pe altii.
 
Primesc provocarea cu bratele deschise. Nu lasa frica sa le domine viata. Stiu ca, pentru a avea succes, trebuie sa infrunte lucrurile de care le e teama.
 
Nu creeaza in jurul lor un spatiu de confort. Persoanele cu aspiratii mari stiu ca spatiul de confort neutralizeaza orice aspiratie. De aceea se pun singure in situatii inconfortabile, ca sa-si testeze abilitatile.
 
Niciodata nu lasa pe maine ceea ce pot face astazi. Sunt oameni de actiune, care gasesc solutii, care dau nastere proiectelor. Realizeaza tot ceea ce isi propun.
 
Cand te respecti, stii cine esti si ce vrei, opiniile celor din jur nu te mai ating. Tu ai obiectivele tale si nu trebuie sa lasi o barfa sa te devieze de la drum.
 
Nu judeca persoanele din jur, indiferent de optiunile lor, nu isi vorbesc prietenii de rau, nu apeleaza la barfa pentru a afla informatii si nu calca pe cadavre pentru a obtine ce isi doresc.
 
Chiar daca drumul este dificil, nu se opresc. Vor face tot posibilul sa depaseasca obstacolele si nu vor renunta cu una, cu doua.
 
Cand primesc o lovitura puternica, aleg sa se opreasca, sa respire, sa isi adune fortele si apoi se ridica si o iau de la capat, cu acelasi entuziasm.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu