Dragoste si Sex Relatii

O relatie plina de dragoste!

O relatie plina de dragoste!Exista nenumarate modalitati de a imbunatati relatia pe care o avem cu partenerii. Uneori insa, cele mai simple actiuni pot avea cel mai mare impact.
 
Spune "Multumesc"! Fie ca iti deschide usa la masina, fie ca se ofera sa spele vasele sau iti ofera tie ultima felie de pizza, este important ca aceste mici gesturi sa fie apreciate de tine. El nu este obligat sa le faca, iar daca le face, inseamna ca tine la tine si vrea sa iti arate acest lucru.
Gandeste-te cand a fost ultima data cand i-ai spus partenerului cat de mult inseamna eforturile sau actiunile lui pentru tine. Gesturile trebuie apreciate, nici pe departe considerate ca ti se cuvin automat.
Un simplu Multumesc poate insemna totul, indiferent cat de mic e gestul facut.
 
Traim intr-o noua era, plina de cele mai interesante tehnologii. Dar atunci cand sunteti impreuna, de exemplu acasa, si alegeti sa va uitati la un film sau sa cinati, petreceti-va timpul vorbindu-va, nu doar uitandu-va in propriile telefoane.  
 
Decat sa stati lipiti de telefon, mai bine incercati sa conversati! Nu poti sa ai o relatie adevarata limitandu-te doar la ecranul mobilului. Atunci cand sunteti impreuna, aveti sansa de a comunica, de a va apropia mai mult unul de celalalt si de a va cerceta sentimentele pe care le purtati unul pentru altul. O relatie nu e relatie daca stati unul langa altul, dar fiecare traieste in lumea lui.
 
Daca a avut loc un conflict intre voi doi si ati ajuns la concluzia ca e mai bine sa lasati totul in trecut, atunci nu mai adu aminte de acea situatie. Degeaba ii spui ca il ierti daca a doua zi ii scoti ochii pentru un lucru discutat cu o seara in urma. Invata sa te debarasezi de sentimentele negative, pentru ca ele nu vor face decat sa iti intoxice relatia.
 
Respect. Este unul dintre cele mai importante lucruri dintr-o relatie. Indiferent de situatie, nu apela niciodata la jigniri, nu-l fa pe celalalt sa se simta inferior sau umilit. Daca nu ai argumente puternice pentru a-ti sustine cauza, mai bine taci decat sa arunci cuvinte taioase, care nu vor face decat sa va indeparteze unul de celalalt.
 
Spune "Te iubesc" de cate ori simti si nu uita: discutiile importante nu au loc prin SMS, ci fata in fata.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu