Dragoste si Sex Relatii

Fii dulce cu iubita ta

Fii dulce cu iubita taNu este o "Misiune imposibila"; chiar si cele mai mici gesturi pot fi apreciate si indragite de persoana pe care o iubesti. Pana la urma asta inseamna sa fii intr-o relatie, sa fii atent la nevoile si dorintele altcuiva in afara de tine.
 
– fii atent la nevoile ei, chiar si cele de baza, cum ar fi sa ii oferi un pahar cu apa, sa ii deschizi usa, sa ii tii portiera la masina sau sa tragi scaunul la un restaurant. Par infime pentru tine insa pentru ea inseamna ca o respecti.
– nu este nevoie sa fie o zi aniversara sau o sarbatoare nationala pentru a-i oferi un cadou; chiar si cele mai mici surprize pot aduce un zambet ce fac o inima fericita.
– ajut-o cu treburile casnice si nu o face sa se simta ca o menajera in propria voastra locuinta. Uneori poate insemna totul sa te vada ca iti asezi singur camasa sau ca te oferi sa faci cumparaturile, ii arati ca iti pasa si ca nu te gandesti strict doar la nevoile tale.
– cand e nervoasa si cauta cearta cu lumanarea si tu deja prevezi o discutie aprinsa ce poate tine pana dimineata, nu pune paie pe foc, nu incepe sa fii iritat si sa ii raspunzi cu aceeasi moneda. E mai simplu sa o iei in brate, sa ii spui ca e ceea mai frumoasa femeie din lume si sa o saruti cu foc. O sa fie cu mult mai placut sa vezi cum se topeste in bratele tale si nu cum se face verde la fata daca si tu ai incepe sa fii furios.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu